Apartament 2 camere de inchiriat, str.Biruintei, metrou Berceni

Popesti Leordeni, metrou Berceni
ID Anunt: 43812

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Apollo Residence Berceni Leonida

Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 49.6 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 49.6 mp
Suprafata utila + balcon: 57.8 mp
Suprafata construita: 60 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane sticla securizata
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat si utilat, disponibil in proiectul imobiliar Apollo Residence, ansamblu rezidential de mari dimensiuni din Orasul Popesti-Leordeni, amplasat in apropierea statiei de metrou Berceni.

Apartamentul are suprafata totala de 57.8 mp, cu doua balcoane incluse, (4.5 mp respectiv de 3.7 mp) si este disponibil la etajul 2/7 al imobilului.

Locuinta dispune de finisaje moderne, este complet mobilata si utilata si este disponibila pentru a putea fi utilizata.

Proprietatea este contorizata individual, are centrala proprie si beneficiaza si de o unitate de aer conditionat instalata in zona de living.

In pretul afisat este inclus un loc de parcare suprateran.

Puncte de interes

Imobilul este amplasat pe strada Biruintei, la o distanta de aproximativ 7-10 minute de mers de pasarela pietonala ce deserveste statiei de metrou Berceni, in Orasul Popesti-Leordeni.

In interiorul ansamblului rezidential din care face parte aceasta locuinta prezentata se regasesc multiple locuri de joaca pentru copii si parcuri, amenajate cu mobilier modern. Zona ofera conditii optime de locuit, beneficiaza de infrastructura completa, strazile sunt amenajate si dispun de limitatoare de viteza, trotuarele sunt ample, iar iluminatul pe timp de noapte sporeste siguranta rezidentilor.

La mica distanta de imobil se regaseste promenada comerciala La Strada Mall, iar in apropierea ansamblului sunt amplasate numeroase magazine cu specific comercial mixt si supermarketuri precum: Penny Market, Mega Image, Lidl, dar si puncte de interes major precum: institutii de invatamant, unitati bancare si unitati medicale, restaurante, cafenele si sali de sport.

Parcul Copiilor (Drumul Fermei) se afla la distanta de 5 minute de mers fata de imobil, iar la aproximativ 5 minute de parcurs cu autoturismul personal se afla Parcul Tudor Arghezi ( dezvoltat pe o suprafata de cca. 40.000 mp, cuprinde zone tematice diverse, amenajate la standarde inalte: terenuri de sport, piste de alergare si alei de promenada, multiple locuri de joaca si zone de relaxare, teatru de vara, skatepark si centru multicultural ultramodern).

Magazin 2 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret inchiriere: 430 Euro/ luna + 1 luna de chirie garantie

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Apollo Residence Berceni Leonida

Apollo Residence Berceni Leonida

metrou Dimitrie Leonida

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.