Loturi de teren Allegria Lake Ilfov, 450-900 mp ideal pentru investitie

Ilfov, Soseaua de centura , Autostrada A0
ID Anunt: 27052

Trimite linkul unui prieten pe

22.500 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Suprafata: 450 mp
Tip: Intravilan
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 450 mp
Categorie teren: Intravilan
Acces: acces stradal | acces mixt | drum privat
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Va propunem spre achizitie loturi de teren ce dispun de toate utilitatile si sunt ideale pentru constructie locuinta sau investitie, amplasate la o distanta de doar 1 km de Autostrada A0 si 2 km de Centura Bucurestiului, loturi cu suprafete cuprinse intre 450 mp – 900 mp la un pret excelent.

Terenul se afla pozitionat in Ilfov, Cartier Allegria si se preteaza perfect unor constructii de locuinte cu regim de inaltime P+2 niveluri conform PUG-ului in vigoare.

 

Puncte de interes

Terenul se afla in continuarea renumitului cartier Allegria Residence care a dat deja in folosinta peste 150 de case/vile, urmand predarea altor 150 de unitati locative in perioada urmatoare.

Accesul dinspre Sectorul 4, Bucuresti in Popesti Leordeni se face in conditii civilizate si este unul extrem de rapid. Aceasta zona dispune de toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare de o asemenea anvergura cu deschidere si acces rapid la bulevardele principale, metrou si transport public, retele de utilitati modernizate si de capacitate ridicata si aproape de o intreaga suita de centre comerciale care au contribuit in timp la succesul acestei zone aflate in continua dezvoltare.

Aceasta zona are strazile bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces rapid spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei.

 

Magazin 10 minute
Transport public 2 km
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 15 minute
Centru 25 minute

Vecinatati

  • magazine
  • gradinita
  • scoala
  • STB
  • bar/pub
  • restaurant
  • autostrada
  • sosea de centura
  • farmacie, spital

Pret si modalitati de plata

Pretul vanzarii este de 50 Euro/mp + TVA 19%.

Exista posibilitatea achizitionarii in sistem de rate pe o perioada de 12 sau 24 de luni.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 10.000.000 €
min 1338.75 €
max 13387.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie