Teren intravilan 5000 mp, Popesti Leordeni, Fagului, Viscofil

Popesti Leordeni, Viscofil S.A, Ford Roadhill Automotive
ID Anunt: 63705

Trimite linkul unui prieten pe

300.000 euro
(TVA TVA Inclus inclus)
Comision 0% cumparator
Suprafata: 5000 mp
Deschidere: 30 ml
Regim inaltime: P+2E
C.U.: Da
Tip: Intravilan
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 5000 mp
Deschidere: 30 ml
Certificat urbanism: Da
Puz: Da
Regim inaltime: P+2E
Categorie teren: Intravilan
Acces: acces stradal

Prezentare

Va oferim spre achizitie un teren de 5000 mp situat pe strada Fagului din Popesti Leordeni. Cu o deschidere dubla de 29,41 metri liniari si o adancime de 170 metri liniari, acest teren reprezinta o oportunitate excelenta investitie, fiind situat la 780 ml de DN.

Terenul este prins in noul PUG al Orasului Popesti-Leordeni urmand a fi transformat in intravilan construibil, categoria L1, pretabil pentru case cu regim de inaltime P+2E, in acest moment fiind clasificat ca extravilan.

  • POT max = 45%
  • CUT max P+1E = 0,9
  • CUT max P+2E = 1,3
  • Rh max = P+2E, se adimite un nivel mansardat inscris in volumul acoperisului, in suprafata de maxim 60% din aria construita

Absenta cablurilor de inalta tensiune in apropiere confera terenului un mediu sigur si ideal pentru orice tip de proiect. De asemenea, suprafata sa ofera numeroase optiuni pentru proiectare si constructie, oferind viitorilor proprietari o varietate bogata de alegeri.

Puncte de interes

In zona exista deja un numar de firme cu activitati de productie si depozitare, precum Duraziv, Viscofil S.A, Panciu si Ford Roadhill Automotive Berceni, ceea ce demonstreaza potentialul zonei pentru investiti industriale sau rezidentiale.

Magazin 10 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 2000 metri
Cafenea/Restaurant 15 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 12 km

Vecinatati

  • magazine
  • STB
  • autostrada
  • sosea de centura

Pret si modalitati de plata

Pret total: 300.000 Euro

Pret: 60 Euro / mp

Aceasta proprietate poate fi achizitionata prin orice tip de credit bancar sau plata numerar. Consultanta financiara gartuita in vederea obtinerii un credit imobiliar prin intermediul Credit24h.ro.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 10.000.000 €
min 45000 €
max 150000 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.