Vila 4 camere de inchiriat, centru Popesti Leordeni, 127.50 mp utili

Popesti Leordeni, Soseaua Oltenitei
ID Anunt: 44108

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: P+1E+Pod
Nr. camere: 4
S.C.: 143 mp
Teren: 115 mp
finalizat

Caracteristici

Tip imobil: vila individuala
Suprafata utila: 98.30 mp
Suprafata total utila: 127.5 mp
Suprafata construita: 143 mp
An: 2022
Numar dormitoare: 3
Bucatarie: bucatarie inchisa
Grup sanitar: 3
Parcare: 1 locuri
Balcon: 2
Structura: beton, caramida
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • centrala termica proprie
 • calorifere
 • tamplarie PVC
 • geamuri termopan
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • balcon cu sticla securizata
 • mana curenta inox
 • placari ceramice
 • sistem fatada conventionala
 • scara interioara
 • gradina amenajata
 • gazon
 • gard

Prezentare

Va prezentam spre inchiriere o vila cu 4 camere amplasata intr-o zona linistita, ferita de agitatia urbana, in zona centrala a Orasului Popesti-Leordeni, Ilfov.

Aceasta proprietate face parte dintr-un ansamblu rezidential format din 6 vile cu regim de inaltime P+1Etaj+Pod si dispune de un loc de parcare in proprietate amenajat.

Accesul se face direct din Sos. Oltenitei si este facil catre toate punctele de interes importante: institutii de invatamant ( scoli, crese si gradinite), unitati medicale si farmacii, supermarketuri si centre comerciale mari (Lidl, Mega Image, Kaufland, magazine cu specific comercial mixt), mijloace de transport in comun (STB, Metrou), unitati bancare numeroase si zone de agrement, cafenele, restaurante, sali de sport, parcuri si multiple locuri de joaca pentru copii.

Imobilul are nivel de inaltime parter+1 etaj+pod, are suprafata utila de 98.30 mp, la care se adauga terase in suprafata de 29.20 mp si o curte proprie amenajata cu suprafata de 43.30 mp.

Proiectarea si compartimentarea interioara excelenta a acestei vile este ideala, iar suprafata ampla a acesteia a fost distribuit in 4 camere generoase insotite de numeroase facilitati complementare si spatii de depozitare.

Intrarea in locuinta se face printr-un hol amplu de 7.90mp ce ofera acces catre bucataria inchisa de 10.70 mp, catre baie dar si catre zona de living si dining in suprafata de 21.60 mp. Vila dispune de 3 dormitoare la etaj, de dressing cu suprafata de 3.40 mp si de 2 bai prevazute cu geam.

Locuinta este nemobilata, insa se poate mobila la cerere.

Puncte de interes

Vila este amplasata in zona centrala a Orasului Popesti-Leordeni, Ilfov, cu acces facil din artere ample de circulatie cum sunt  Sos. Berceni sau Sos. Oltenitei. Distanta pana la mijloacele de transport in comun se poate parcurge in doar cateva minute pietonal, iar conectarea cu zona centrala a Bucurestiului se face in aproximativ 25 de minute cu autoturismul personal.

Zona beneficiaza de infrastructura completa, caile de acces catre imobil sunt ample, asfaltate si iluminate pe timp de noapte.

Magazin 8 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 15 minute
Farmacie/Spital 15 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul inchirierii este de 1000 Euro/luna + 19% TVA

*Se solicita drept garantie valoarea a unei chirii lunare, platita in avans.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie