Spatiu comercial clasa A, 189,4 mp utili, vitrina 13,5 ml, Strada Biruintei

Popesti Leordeni, Strada Biruintei
ID Anunt: 35268

Trimite linkul unui prieten pe

S.U.: 189.4 mp
Vitrina: 13.5 ml
Inaltime: 3,5 m
Locuri de parcare: 7
An: 2022

Caracteristici

Suprafata utila: 189.4 mp
Vitrina: 13.5 ml
Inaltime spatiu: 3,5 m
Grad ocupare imobil: 100%
An constructie: 2022
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidential nou
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, depozit, cafenea/terasa, restaurant, cladire birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere

Finisaje si dotari

 • geamuri tripan
 • tamplarie aluminiu
 • sistem fatada conventionala
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat

Prezentare

Propunem spre inchiriere un spatiu comercial cu o suprafata utila de 189,4 mp, situat la parterul unui imobil nou din ansamblul Galaxy Residence Biruintei Leonida, proiect imobiliar de anvergura compus din 8 blocuri ce totalizeaza cca 1000 de apartamente.

Spatiul dispune de 7 locuri de parcare, 6 dintre acestea fiind amplasate in fata spatiului comercial si ultimul in spatele spatiului pentru uzul personal sau al aprovizionarii.

Acesta dispune de tamplarie din aluminiu cu geam securizat, usi de intrare cu manere anti-panica, usi interioare anti-incendiu, sistem de alarma cu monitorizare si senzori de fum-caldura, sistem de supraveghere cu camere video full HD, centrala termica 24 kw, cablare voce-date si tavane casetate. Grupurile sanitare si vestiarul sunt finisate cu placi ceramice, iar peretii sunt acoperiti cu lavabila alba.

Toate utilitatile sunt contorizate separat si instalatiile sunt conforme cu normele in vigoare. Spațiul este finisat clasa A si dispune de aer conditionat, izolare fonica si inaltime de 3,50 m.

Puncte de interes

Galaxy Residence Biruintei reprezinta una dintre cele mai elegante si bine proiectate ansambluri rezidentiale din zona sudica a orasului Popesti-Leordeni, construite recent. Situat pe strada Biruintei, ansamblul este amplasat in apropierea statiilor de metrou Berceni si Dimitrie Leonida, cu acces ușor din soseaua Berceni si soseaua Oltenitei.

Transportul public este accesibil, iar statia de metrou cea mai apropiata se afla la o distanta maxima de 10 minute de mers pe jos.

 

Pret si modalitati de plata

Spatiul este disponibil imediat pentru inchiriere lunara la pretul de 2.360 Euro/luna + TVA 19%.

 

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 140.42 €
max 1404.2 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.