Spatiu comercial de vanzare La Strada Mall, Popesti, Metrou Dimitrie Leonida

Ilfov, Centrul Comercial La Strada Mall
ID Anunt: 26578

Trimite linkul unui prieten pe

168.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Calculator Rate
S.U.: 135.14 mp
Vitrina: 19.5 ml
Inaltime: 3 m
Locuri de parcare: 3
An: 2021

Caracteristici

Suprafata utila: 135.14 mp
Vitrina: 19.5 ml
Inaltime spatiu: 3 m
An constructie: 2021
Regim de inaltime: 3
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, cafenea/terasa, restaurant
Incalzire: centrala proprie a imobilului, pardoseala, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • geamuri termopan
 • tamplarie PVC
 • sistem fatada conventionala
 • sistem supraveghere
 • sistem de alarma
 • iluminat exterior
 • terasa
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat

Prezentare

Propunem spre vanzare spatiu comercial cu o suprafata utila 77.38 mp, insotit de 3 locuri de parcare exterioare si de un alt mic spatiu exterior anexat, acoperit cu suprafata de 57.76 mp utili.

Spatiul este complet finisat, dispune de 2 grupuri sanitare, complet echipat cu: centrala proprie 24 kW, incalzire in pardoseala, tubulatura speciala pentru aerisire (pretabil pentru restaurant), 2 prize trifazice, tamplarie PVC cu geam termopan si este bransat la toate utilitatile.

Proprietatea este disponibila la parterul unui bloc nou de locuinte mixte, dispune de trei cai de intrare/iesire si este pretabil pentru aproape orice tip de activitate, inclusiv restaurant, avand atat dotarile necesare pentru acest domeniu cat si o pozitie excelenta cu vad, trafic intens auto si pietonal.

Spatiul are inaltimea de 3 m, este izolat fonic catre etajul 1 al imobilului si are intrari secundare, atat pe partea din spate cat si pe partea stanga a spatiului.

Spatiul are ca dotari: sisteme detectie incendiu, climatizare, centrala termica 24 kW, CCTV, prize voce-date, cablare voce-date, tamplarie PVC geam termopan, podele placate cu gresie, pereti (lavabil), grupuri sanitare moderne, usi interioare lemn, toate utilitatile (apa/canal, curent electric 2.2 W / 3.8 W, gaze) si finisaje premium.

Puncte de interes

Spatiul comercial este amplasat intr-o zona rezidentiala noua din imediata apropiere a centrului comercial “La Strada Mall” si a statiei de metrou Dimitrie Leonida.

Zona rezidentiala noua beneficiaza de infrastructura completa, cai de acces ample, trotuare, spatii verzi amenajate, iluminat stradal si mobilier urban.

Distanta pana la statia de metrou Dimitrie Leonida este de aproximativ 10 minute pietonal, iar pana la caile de acces importante cum sunt Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei se fac cca. 2 minute cu autoturismul.

Pret si modalitati de plata

Proprietatea a fost achizitionata pe societate comerciala si acum este purtatoare de TVA, dar daca se achizitioneaza tot de catre o alta societate comerciala pentru investitie este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19% si atunci pretul final este de 168.000 Euro.

*** Exista posibilitatea inchirierii , pretul este de 1000 Euro / luna + TVA 19%.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Accesul in spatiu comercial este posibil oricand cu un telefon inainte si nu uitati ca spatiul este disponibil imediat.
Pentru mai multe detalii si informatii va rog sa ma contactati oricand la telefon: 0742.225.050 Georgiana Dumitrana.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 29988 €
max 99960 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie