Spatiu comercial de vanzare, centru Popesti-Soseaua Oltenitei

Ilfov, Primaria Popesti Leordeni
ID Anunt: 26826

Trimite linkul unui prieten pe

190.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Calculator Rate
S.U.: 95.4 mp
Vitrina: 8 ml
Inaltime: 3.3 m
Locuri de parcare: 4
An: 2022

Caracteristici

Suprafata utila: 95.4 mp
Vitrina: 8 ml
Inaltime spatiu: 3.3 m
Grad ocupare imobil: 0%
An constructie: 2022
Regim de inaltime: 4
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidential nou
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, cafenea/terasa
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere

Finisaje si dotari

 • geamuri tripan
 • tamplarie PVC
 • sistem fatada conventionala
 • sistem supraveghere
 • iluminat exterior
 • terasa
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat
 • calorifere aluminiu
 • interfon
 • curte proprie

Prezentare

Spatiu comercial de vanzare amplasat intr-un imobil nou construit, cu o suprafata utila de 95.4mp si insotit de o curte proprie in suprafata de 17.5 mp finisat complet si bransat la toate utilitatile.

Spatiul se preda odata cu finalizarea constructiei din care face parte, acest aspect fiind un plus mai ales datorita posibilitatii alegerii finisajelor si dotarilor pe care viitorul proprietar doreste sa le aiba, fiind astfel posibila amenajarea interioara dupa propriul gust al acestuia.

Citeste mai multe despre proiectul Corvaris Residence 22 aici: https://www.sudrezidential.ro/ansambluri/corvaris-residence-22/

Spatiul are inaltimea de 3.3 m, este izolat fonic catre etajul 1 al imobilului si are intrare secundara pe partea din spate a imobilului unde dispune si de curte proprie de 17.5 mp.

Spatiul are ca dotari: sisteme detectie incendiu, climatizare, centrala termica 24 kW, CCTV, prize voce-date, cablare voce-date, tamplaria PVC folosita este Rehau cu 5 camere cu geam low-E, 4 anotimpuri si glafuri exterioare, podele placate cu gresie, pereti (lavabil), grupuri sanitare moderne, usi interioare lemn, toate utilitatile bransate (apa/canal, curent electric 2.2 W / 3.8 W, gaze) si finisaje premium.

 

Puncte de interes

Amplasarea excelenta a imobilului in centrul orasului Popesti Leordeni la o distanta de doar 250 m pana la Soseaua Oltenitei, ofera spatiului un trafic intens auto si pietonal, datorita parcurilor din jurul proprietatii, centrelor comerciale din zona, dar si ale locatarilor deja existenti, pe o arie de 1 km fiind deja construite case/vile, dar si ansambluri de blocuri noi si cochete.

Zona rezidentiala noua beneficiaza de infrastructura completa, cai de acces ample, trotuare, spatii verzi amenajate, iluminat stradal si mobilier urban.

Pret si modalitati de plata

Pretul vanzarii este de 190.000 Euro + TVA 19%, dar daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19% si atunci pretul final este de 190.000 Euro.

Pentru mai multe detalii si informatii va rog sa ma contactati oricand la telefon: 0742.225.050 Georgiana Dumitrana

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 33915 €
max 113050 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie