Spatiu comercial, vitrina 12 ml, Dimitrie Leonida, Mall La Strada

Popesti Leordeni, Drumul Fermei
ID Anunt: 38754

Trimite linkul unui prieten pe

S.U.: 101.63 mp
Vitrina: 12 ml
Inaltime: 2,5 m
Locuri de parcare: 4
An: 2017

Caracteristici

Suprafata utila: 101.63 mp
Vitrina: 12 ml
Inaltime spatiu: 2,5 m
Grad ocupare imobil: 100%
An constructie: 2017
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Centru comercial
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, depozit, cafenea/terasa, restaurant, hala productie, cladire birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere

Finisaje si dotari

 • geamuri termopan
 • tamplarie PVC
 • sistem fatada conventionala
 • sistem de alarma
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat

Prezentare

Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial cu suprafata de 101,63 mp, dispus la parterul unui imobil nou, amplasat in apropierea statiei de metrou Dimitrie Leonida. Spatiul are o pozitie foarte buna, dispune de o vitrina de 12 ml si de 4 locuri de parcare dezmembrate.

Aceasta proprietate beneficiaza de dotari precum: centrala termica 24 kW si calorifere, sistem antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan, podele placate cu gresie, pereti (lavabil), grup sanitar modern, usi interioare, toate utilitatile (apa/canal, curent electric, gaze). Spatiul beneficiaza de izoltie fonica spre etajul 1 al imobilului, iar inaltimea acestuia este de 2,5 m.

Puncte de interes

Imobilul este amplasat pe strada Sfanta Agnes, in orasul Popesti-Leordeni, aproape de centrul comercial La Strada Mall si statia de statua de metrou Dimitrie Leonida. Zona dispune de trafic intens auto si pietonal si beneficiaza de infrastructura completa: strazi asfaltate, trotuare, spatii verzi amenajate, iluminat stradal nocturn si mobilier urban.

Distanta pana la statia de metrou Dimitrie Leonida poate fi parcursa in aproximativ 15 minute pietonal, iar pana la caile de acces importante cum sunt Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei in 2 minute cu autoturismul.

Pret si modalitati de plata

Pretul inchirierii este de 900 Euro / luna.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 45 €
max 450 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.