Soseaua Oltenitei Danubiana, spatiu excelent, birou/sediu/showroom

Ilfov, Roadhill Automobile, Danubiana S.A
ID Anunt: 26625

Trimite linkul unui prieten pe

S.U.: 360 mp
Vitrina: 45 ml
Inaltime: 4 m
Locuri de parcare: 13
An: 2016

Caracteristici

Suprafata utila: 360 mp
Vitrina: 45 ml
Inaltime spatiu: 4 m
An constructie: 2016
Regim de inaltime: P+1
Structura: structura metalica
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: cladire de birouri
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, depozit, restaurant, hala productie, cladire birouri, showroom
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere

Finisaje si dotari

 • geamuri termopan
 • tamplarie PVC
 • statie incarcare electrica
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • sistem de alarma
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat
 • jaluzele verticale

Prezentare

Pentru un business de referinta, va propunem spre inchiriere un spatiu de 360 mp stradal, clasa A, aflat pe Soseaua Oltenitei – Popesti Leordeni in zona platformei Danubiana.

Cladirea care adaposteste spatiul la parter este o cladire moderna ce dispune de o pozitionare excelenta fata de mijloacele de transport in comun si de o serie de facilitati complementare necesare desfasurarii unei activitati comerciale.

Spatiul este complet finisat, echipat si utilat corespunzator si dispune de toate facilitatile necesare clasei din care face parte, este tip open-space, permitand astfel o compartimentare ulterioara facila in functie de necesitati.

Spatiul se potriveste foarte bine pentru aproape orice tip de activitate: fie comerciala, spatiu de birouri sau sediu de firma, showroom, reprezentanta sau chiar activitati mixte.

Cladirea este prevazuta si cu sisteme de ventilatie moderne, paza non-stop, parcari ample si pazite, parcari pentru autoturisme electrice, iar accesul dinspre si de la aceasta se face in cele mai civilizate si rapide conditii.

Puncte de interes

Cladirea in care se afla spatiul oferit spre inchiriere este in apropriere de Roadhill Automobile, Danubiana S.A, CEA Romania, de Centura Bucurestiului si de Autostrada Soarelui, aflat pe Soseaua Oltenitei – Popesti Leordeni in zona platformei Danubiana.

Pret si modalitati de plata

Pretul spatiului pentru chirie este de 13 euro/mp + TVA lunar care include printre altele si 13 locuri de parcare !

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.7735 €
max 7.735 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.