Teren constructie, PUZ S+P+5 Etaje, Soseaua Oltenitei intrare Popesti, stradal

Ilfov, Lidl Sos Oltenitei
ID Anunt: 26887

Trimite linkul unui prieten pe

4.000.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Suprafata: 11600 mp
Deschidere: 30 ml
Regim inaltime: S+P+5
C.U.: Da
Tip: Intravilan
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 11600 mp
Deschidere: 30 ml
Certificat urbanism: Da
Puz: Da
Regim inaltime: S+P+5
Categorie teren: Intravilan
Acces: acces stradal | acces prin spate | acces mixt
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Propunem spre vanzare lot teren intravilan, stradal pe Soseaua Oltenitei in Orasul Popesti-Leordeni cu suprafata de 11.600 mp ce beneficiaza de PUZ aprobat pentru dezvoltare imobiliara, ansamblu de locuinte colective deosebit, compus din imobile cu o inaltime admisa de 5 etaje.

 

Puncte de interes

Zona in care se afla terenul propus spre vanzare este cuprinsa intre intrarea dinspre Sector 4, Bucuresti in Popesti Leordeni si centrul orasului Popesti, zona cu acces rapid la toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare de o asemenea anvergura cu deschidere si acces rapid la bulevardele principale, acces facil la metrou si transport public, retele de utilitati modernizate si de capacitate ridicata si aproape de o intreaga suita de centre comerciale care au contribuit in timp la succesul acestei zone aflate in continua dezvoltare.

Zona aceasta are bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces facil spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei.

Magazin 3 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 5 minute

Vecinatati

 • magazine
 • piata
 • gradinita
 • scoala
 • facultate
 • STB
 • metrou
 • bar/pub
 • restaurant
 • mall
 • parc
 • autostrada
 • sosea de centura
 • farmacie, spital
 • sala de fitnes
 • sauna
 • jacuzii

Pret si modalitati de plata

Pretul vanzarii este de 4.000.000 Euro + TVA 19% si este disponibila si o varianta de achitare a pretului in 3 transe egale in cadrul a 12 luni calendaristice.

Daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie sau dezvoltare este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19% si atunci pretul final este de 4.000.000 Euro.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 10.000.000 €
min 714000 €
max 2380000 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie