Inchiriere spatiu comercial 55 mp, Sos. Oltenitei, Popesti-Leordeni

Soseaua Oltenitei, Politia Popesti Leordeni
ID Anunt: 44003

Trimite linkul unui prieten pe

S.U.: 54.9 mp
Vitrina: 7.21 ml
Inaltime: 3 m
Locuri de parcare: 2
An: 2023

Caracteristici

Suprafata utila: 54.9 mp
Vitrina: 7.21 ml
Inaltime spatiu: 3 m
Grad ocupare imobil: 100%
An constructie: 2023
Regim de inaltime: P+4 ETAJE
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidential nou, Centru comercial
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, depozit
Incalzire: AC

Finisaje si dotari

 • geamuri termopan
 • tamplarie PVC
 • sistem fatada mixta
 • iluminat exterior
 • prize 2.2W/3.8W
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat

Prezentare

Va prezentam spre inchiriere un spatiu comercial excelent, cu o suprafata totala de 54.90 mp, dispus la parterul unui imobil nou amplasat in zona centrala a Orasului Popesti–Leordeni, la doar 150 m de Soseaua Oltenitei, o artera intens circulata auto si pietonal.

Spatiul comercial prezentat este amenajat si echipat complet si dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara: tamplarie PVC culoare alba Rehau 5 camere cu geam termopan Low-E, podele placate cu gresie, pereti (lavabil), grup sanitar modern, usi interioare.

Spatiul este foarte bine compartimentat, are inaltimea de 3m, beneficiaza de izolatie fonica spre etajul 1 al imobilului, de locuri de parcare amenajate si este bransat la toate utilitatile orasului (apa, canalizare, curent electric).

Proprietatea are vizibilitate foarte buna din strada, beneficiaza de o vitrina de 7.21 mp si este disponibila imediat pentru inchiriere.

Puncte de interes

Spatiul comercial este localizat la doar 500 m de centrul Orasului Popesti-Leordeni, intr-o zona linistita, cu infrastructura completa. Accesul catre imobil se realizeaza rapid din Soseaua Oltenitei, strada este asfaltata si iluminata nocturn si dispune de trotuare ample amenajate.

In imediata apropiere a imobilului se regasesc institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, magazine cu specific comercial mixt, diverse supermarketuri (Mega Image, Lidl, Penny Market), sali de fitness, restaurante, cafenele, farmacii, benzinarii.

Mijlocul de transport public STB (liniile 449, 440, 479) se afla la aproximativ 150 m de imobil, faciliteaza legatura cu statiile de metrou din proximitate, dar si cu zona centrala a Capitalei.

Pret si modalitati de plata

Spatiul este disponibil pentru inchiriere  la pretul de 500 Euro + TVA 19%/luna.

*Se percepe valoarea unei chirii lunare ca garantie.

*Spatiul comercial este disponibil si pentru vanzare la pretul de 1700 Euro/mp + 19% TVA.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 29.75 €
max 297.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.