Comuna Vidra, lot teren 2 Ha, intravilan cu deschidere stradala.

Comuna Berceni, Sabri Park, Mamina, Com Berceni, Com. Vidra
ID Anunt: 32348

Trimite linkul unui prieten pe

1.484.175 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Suprafata: 19789 mp
Deschidere: 42 ml
C.U.: Da
Tip: intravilan constructii
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 19789 mp
Deschidere: 42 ml
Certificat urbanism: Da
Puz: Da
Categorie teren: intravilan constructii
Acces: acces stradal | acces prin spate | drum privat
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Comuna Vidra de vanzare lot teren 2 Ha stradal, intravilan construibil (suprafata exacta de 19.789 mp), amplasat in zona rezidentiala noua, formata din proiecte rezidentiale de case noi aflate in curs de dezvoltare sau deja date in folosinta.

Localitatea Vidra se afla in zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti pe teritoriul administrativ al Judetului Ilfov, iar lotul de teren se afla la doar 50 ml fata de proiectul imobiliar Quantum Garden Vidra si dispune de acces principal din DN avand toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare pluviala.

In total, terenul are o suprafata foarte generoasa de 19.789 mp si beneficiaza de o deschidere la strada de 42 metri liniari, iar drumul de acces care strabate proiectul de la un capat la altul are o latime de 9 metri.

Puncte de interes

Terenul este amplasat la granita dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, judetul llfov, la o distanta aproximativa de 12 km fata de intersectia cu Centura Capitalei si la doar 10 -15 minute de mers cu masina pana in Sectorul 4, Bucuresti.

Aceasta zona dispune de toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare, are strazi bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces rapid spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei.

In total, terenul are o suprafata foarte generoasa de aproximativ 2 hectare (19.789 metri patrati) cu deschidere stradala ampla la drumul judetean si dispune de doua cai de acces rapide, una direct din drumul principal si cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 12 km

Vecinatati

 • magazine
 • piata
 • gradinita
 • scoala
 • STB
 • bar/pub
 • restaurant
 • mall
 • parc
 • autostrada
 • sosea de centura
 • farmacie, spital
 • sala de fitnes
 • sauna

Pret si modalitati de plata

Modalitati de plata disponibile lot intreg:

Varianta plata rapida: 1.484.175 Euro + TVA 19%.

Varianta plata la termen (1 an): 1.682.065 Euro + TVA 19%.

Modalitati de plata LOT 300 MP disponibile:

Varianta plata rapida: 29.325 Euro + TVA 19% = 34.897 Euro

Varianta plata termen (1 an): 33.235 E + TVA 19% = 39.550 Euro

Daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie sau dezvoltare este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19%.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 10.000.000 €
min 264925.2375 €
max 883084.125 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.