Comuna Vidra, lot teren 2 Ha, intravilan cu deschidere stradala.

Ilfov, Sabri Park, Mamina
ID Anunt: 32348

Trimite linkul unui prieten pe

1.385.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Suprafata: 19789 mp
Deschidere: 42 ml
C.U.: Da
Tip: intravilan constructii
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 19789 mp
Deschidere: 42 ml
Certificat urbanism: Da
Puz: Da
Categorie teren: intravilan constructii
Acces: acces stradal | acces prin spate | drum privat
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Comuna Vidra de vanzare lot teren 2 Ha stradal, intravilan construibil (suprafata exacta de 19.789 mp), amplasat in zona rezidentiala noua, formata din proiecte rezidentiale de case noi aflate in curs de dezvoltare sau deja date in folosinta.

Localitatea Vidra se afla in zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti pe teritoriul administrativ al Judetului Ilfov, iar lotul de teren se afla la doar 50 ml fata de proiectul imobiliar Quantum Garden Vidra si dispune de acces principal din DN avand toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare pluviala.

In total, terenul are o suprafata foarte generoasa de 19.789 mp si beneficiaza de o deschidere la strada de 42 metri liniari, iar drumul de acces care strabate proiectul de la un capat la altul are o latime de 9 metri.

Puncte de interes

Terenul este amplasat la granita dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, judetul llfov, la o distanta aproximativa de 12 km fata de intersectia cu Centura Capitalei si la doar 10 -15 minute de mers cu masina pana in Sectorul 4, Bucuresti.

Aceasta zona dispune de toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare, are strazi bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces rapid spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei.

In total, terenul are o suprafata foarte generoasa de aproximativ 2 hectare (19.789 metri patrati) cu deschidere stradala ampla la drumul judetean si dispune de doua cai de acces rapide, una direct din drumul principal si cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 12 km

Vecinatati

 • magazine
 • piata
 • gradinita
 • scoala
 • STB
 • bar/pub
 • restaurant
 • mall
 • parc
 • autostrada
 • sosea de centura
 • farmacie, spital
 • sala de fitnes
 • sauna

Pret si modalitati de plata

Modalitati de plata disponibile lot intreg:

Varianta plata rapida: 1.385.000 Euro + TVA 19%.

Varianta plata la termen (1 an): 1.600.000 Euro + TVA 19%.

Modalitati de plata LOT 300 MP disponibile:

Varianta plata rapida: 27.300 Euro + TVA 19% = 32.500 Euro

Varianta plata termen (1 an): 29.300 E + TVA 19% = 34.900 Euro

Daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie sau dezvoltare este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19%.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 10.000.000 €
min 247222.5 €
max 824075 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie