Comuna Vidra – loturi de teren intravilan, 300 mp, utilitati, deschidere stradala

Comuna Berceni, Com. Vidra, Soseaua de centura Sud
ID Anunt: 32343

Trimite linkul unui prieten pe

29.325 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Suprafata: 19789 mp
Deschidere: 42 ml
Regim inaltime: P+2E
C.U.: Da
Tip: intravilan construibil
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 19789 mp
Deschidere: 42 ml
Certificat urbanism: Da
Puz: Da
Regim inaltime: P+2E
Categorie teren: intravilan construibil
Acces: acces stradal | acces prin spate | drum privat
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Va propunem spre achizitie loturi de teren intravilan in Comuna Vidra, intr-un proiect cu o suprafata totala de 19.789 mp ce dispune de toate utilitatile, doua deschideri generoase (la strada Calea Bucuresti, nr. 242 si acces secundar la drum public), este excelent pentru constructie locuinta privata sau investitie si este situat intre proiecte rezidentiale de anvergura.

Amplasat la granita dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, judetul llfov, la o distanta aproximativa de 12 km fata de intersectia cu Centura Capitalei si la doar 10 minute de mers cu masina pana in Sectorul 4, Bucuresti.

In total, lotul de teren are o suprafata foarte generoasa (de 19.789 mp) si beneficiaza de o deschidere la strada de 42 metri liniari, iar drumul de acces care strabate proiectul de la un capat la altul are o latime de 9 metri.

Puncte de interes

Terenul este situat in Comuna Vidra care a cunoscut o extindere considerabila in ultima perioada, iar noile lucrari de infrastructura, precum: largirea Soselei Berceni la 4 benzi, construirea unui pasaj suprateran rutier la Soseaua de Centura si inceperea lucrarilor la Autostrada A0 (inelul median al Capitalei) reprezinta un pas important catre modernizarea si fluidizarea cailor de acces catre si dinspre Capitala.

In plus transportul in comun va fi unul dintre atuurile cele mai importante in dezvoltarea acestei zone, fiind deja incepute lucrarile pentru construirea unei noi statii de metrou, chiar la Soseaua de Centura (in zona comunei Berceni), iar de curand autoritatile locale si centrale au anuntat inceperea demersurilor pentru construirea primelor noi statii de metrou in judetul Ilfov, mai exact in comuna Berceni.

Aceasta zona dispune de toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare, are strazile bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces rapid spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei.

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 12 km

Vecinatati

 • magazine
 • piata
 • gradinita
 • scoala
 • STB
 • bar/pub
 • restaurant
 • mall
 • parc
 • autostrada
 • sosea de centura
 • farmacie, spital
 • sala de fitnes
 • sauna

Pret si modalitati de plata

Terenul se poate vinde si in loturi separate de 300 mp cu deschidere de 18 m liniari la drumul de acces intern / 17 m liniari adancime si drum de acces intern privat de 9 metri latime.

Pretul vanzarii este de 75 Euro/mp + TVA 19% si se poate achita intr-un termen de maxim 12 luni calendaristice.

Pretul unui lot de teren este de 29.325 Euro + TVA

Proprietatea este achizionata pe societate comerciala si este posibila taxarea inversa pentru cota de TVA, daca achizitia terenului se face tot pe societate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 10.000.000 €
min 1744.8375 €
max 17448.375 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.