Comuna Vidra – loturi de teren intravilan, 300 mp, utilitati, deschidere stradala

Ilfov, Drum Judetean
ID Anunt: 32343

Trimite linkul unui prieten pe

27.300 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Suprafata: 19789 mp
Deschidere: 42 ml
Regim inaltime: P+2E
C.U.: Da
Tip: intravilan construibil
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 19789 mp
Deschidere: 42 ml
Certificat urbanism: Da
Puz: Da
Regim inaltime: P+2E
Categorie teren: intravilan construibil
Acces: acces stradal | acces prin spate | drum privat
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Va propunem spre achizitie loturi de teren intravilan in Comuna Vidra, intr-un proiect cu o suprafata totala de 19.789 mp ce dispune de toate utilitatile, doua deschideri generoase (la strada Calea Bucuresti, nr. 242 si acces secundar la drum public), este excelent pentru constructie locuinta privata sau investitie si este situat intre proiecte rezidentiale de anvergura.

Amplasat la granita dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, judetul llfov, la o distanta aproximativa de 12 km fata de intersectia cu Centura Capitalei si la doar 10 minute de mers cu masina pana in Sectorul 4, Bucuresti.

In total, lotul de teren are o suprafata foarte generoasa (de 19.789 mp) si beneficiaza de o deschidere la strada de 42 metri liniari, iar drumul de acces care strabate proiectul de la un capat la altul are o latime de 9 metri.

Puncte de interes

Terenul este situat in Comuna Vidra care a cunoscut o extindere considerabila in ultima perioada, iar noile lucrari de infrastructura, precum: largirea Soselei Berceni la 4 benzi, construirea unui pasaj suprateran rutier la Soseaua de Centura si inceperea lucrarilor la Autostrada A0 (inelul median al Capitalei) reprezinta un pas important catre modernizarea si fluidizarea cailor de acces catre si dinspre Capitala.

In plus transportul in comun va fi unul dintre atuurile cele mai importante in dezvoltarea acestei zone, fiind deja incepute lucrarile pentru construirea unei noi statii de metrou, chiar la Soseaua de Centura (in zona comunei Berceni), iar de curand autoritatile locale si centrale au anuntat inceperea demersurilor pentru construirea primelor noi statii de metrou in judetul Ilfov, mai exact in comuna Berceni.

Aceasta zona dispune de toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare, are strazile bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces rapid spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei.

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 12 km

Vecinatati

 • magazine
 • piata
 • gradinita
 • scoala
 • STB
 • bar/pub
 • restaurant
 • mall
 • parc
 • autostrada
 • sosea de centura
 • farmacie, spital
 • sala de fitnes
 • sauna

Pret si modalitati de plata

Terenul se poate vinde si in loturi separate de 300 mp cu deschidere de 18 m liniari la drumul de acces intern / 17 m liniari adancime si drum de acces intern privat de 9 metri latime.

Pretul vanzarii este de 70 Euro/mp + TVA 19% si se poate achita intr-un termen de maxim 12 luni calendaristice.

Pretul unui lot de teren este de 27.300 Euro + TVA

Proprietatea este achizionata pe societate comerciala si este posibila taxarea inversa pentru cota de TVA, daca achizitia terenului se face tot pe societate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 10.000.000 €
min 1624.35 €
max 16243.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie