Spatiu Comercial, pasarela metrou Berceni, vitrina 16 metri liniari

, Penny Market
ID Anunt: 46153

Trimite linkul unui prieten pe

S.U.: 56.93 mp
Vitrina: 16 ml
Inaltime: 2.7 m
An: 2020

Caracteristici

Suprafata utila: 56.93 mp
Vitrina: 16 ml
Inaltime spatiu: 2.7 m
Grad ocupare imobil: 100%
An constructie: 2020
Regim de inaltime: P+4E+M
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidential nou, Centru comercial
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, depozit, cafenea/terasa, restaurant, cladire birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

  • geamuri termopan
  • tamplarie PVC
  • sistem fatada conventionala
  • iluminat exterior
  • prize 2.2W/3.8W
  • CCTV
  • prize/cablare voce-date
  • acces secundar
  • usi antiefractie
  • aer conditionat

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un spatiu comercial cu suprafata de 56.93 mp, disponibil la parterul unui imobil nou din Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov, zona Metrou Berceni, Dimitrie Leonida.

Proprietatea este amplasata pe coltul imobilului si are o vizibilitate foarte buna, iar accesul se face facil, prin cele doua artere ample de circulatie cum sunt : Strada Biruintei si Drumul Fermei. Acest spatiu comercial dispune de o vitrina ampla de 16.10 metri liniari si de cele mai bune materiale si echipamente folosite in amenajarea interioara, precum: tamplarie PVC alba- 5 camere cu geam termopan Low-E, centrala termica 24 kW, podele placate cu gresie, pereti (lavabil), obiecte senitare moderne.

Spatiul comercial prezentat beneficiaza de acces dublu, atat din exterior (strada Biruintei) cat si din holul de acces al imobilului, este bransat la utilitatile orasului si este disponibil imediat pentru utilizare.

Puncte de interes

Zona rezidentiala in care este amplasat imobilul are vad comercial insemnat intrucat inregistreaza trafic intens auto si pietonal, avand in vedere dimensiunea mare a ansamblului cat si faptul ca sunt in constructie multe proiecte imobiliare noi in proximitate.

Ansamblul rezidential din care face parte spatiul comercial propus spre vanzare este amplasat in imediata apropiere a pasarelei pietonale ce deserveste statiei de metrou Berceni, zona Penny Market, Parc Lumea Copiilor.

Imobilul este amplasat aproape de centre comerciale mari precum: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland sau Carrefour. Distanta pana la statia de metrou Berceni poate fi parcursa in aproximativ 10 minute pietonal, iar pana la arterele de acces importante cum sunt Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei in 2 minute cu autoturismul.

Spatiul comercial este amplasat intr-o zona cu infrastructura completa, iar in apropierea acestuia se regasesc institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, magazine cu specific comercial mixt, diverse supermarketuri (Profi, Mega Image, Lidl, Penny Market), sali de fitness, restaurante, cafenele, farmacii, locuri de joaca si parcuri (parcul Lumea Copiilor).

Pret si modalitati de plata

Proprietatea se vinde la pretul de: 94.400 Euro + TVA 19% 

*Daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie sau dezvoltare este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19%.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 16850.4 €
max 56168 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.