Oportunitate unica de investitie, cladire comerciala, zona centrala, Parcul Carol, Piata Libertatii

Parcul Carol, Parcul CAROL / PIATA LIBERTATII
ID Anunt: 47680

Trimite linkul unui prieten pe

Vandut!
Teren: 731 mp
Regim inaltime: S+P+1E+6E+7E TEHNIC
S.C.: 5110 mp
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 731 mp
Regim inaltime: S+P+1E+6E+7E TEHNIC
Acces: acces stradal

Finisaje si dotari

Prezentare

Va propunem o oportunitate unica de investitie cu randament ridicat, o cladire comerciala localizata excelent in zona centrala a Bucurestiului, cu acces direct in Piata Libertatii, la numai 1000 m de Palatul Parlamentului, Piata Unirii sau statia de metrou Tineretului.

Aceasta cladire prezentata poate fi utilizata in diverse domenii de activitate si poate fi destinatia perfecta pentru un centru de afaceri, sediu al unei corporatii de prestigiu, institutie publica sau de interes public, unitate de invatament superior, hotel de lux, unitate medicala sau de ce nu, proiect rezidential premium.

Cladirea dispune de regim de inaltime S+P+1E+6E+7E tehnic, are inaltimea de 30,14 m si beneficiaza de un stil arhitectural modern ce foloseste spatii vitrate ample si ofera vederi panoramice exceptionale asupra imprejurimilor si are deschidere directa in rondul de la Parcul Carol din Capitala.

Puncte de interes

Cladirea este amplasata chiar in rondul de la Parcul Carol I, cu acces direct in Piata Libertatii, Sector 4, Bucuresti si este inconjurata de alte cladiri de renume iar la cativa pasi se afla zona de promenada si bineinteles Carol Parc.

Proprietatea propusa se afla la doar cateva minute fata de Piata Unirii, in imediata apropierea de numeroasele cladiri de birouri, restaurante si magazine, intr-o zona cu vad comercial insemnat si trafic intens, atat auto cat si pietonal.

Alaturi de amplsarea de exceptie, aceasta cladire beneficiaza de vizibilitate excelenta catre Parcul Carol I, B-dul Marasesti, Palatul Parlamentului si Catedrala Mantuirii Neamului.

Parcul Carol a fost amenajat între anii 1900-1906 după planurile arhitectului peisagist elvetian francez Eduard Redont și a fost inaugurat în 1906 pentru a sarbatori 40 de ani de domnie a regelui Carol I. Cu aceasta ocazie a fost organizata o expozitie jubiliara, in care a fost prezentat si parcul Libertatii. Comisarul general al organizării parcului a fost omul de știința Constantin I. Istrati (1850 – 1918), profesor universitar si academician.

Suprafata inițiala a parcului a fost de 36 ha, suprafata totala atingand in final 41 hectare; pe 2 ha din suprafata totala a fost amenajat un mic lac de agrement. Parcul este amenajat in stil mixt, cu o latură peisagistica dominanta, vegetatia fiind amplasata in jurul Aleii Centrale – construita intr-un stil geometric.

Citeste mai multe despre dezvoltarea recenta a Sectorului 4, Bucuresti aici :  https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 10 minute

Vecinatati

  • piata
  • scoala
  • facultate
  • STB
  • metrou
  • restaurant
  • parc
  • farmacie, spital
  • sala de fitnes

Specificatii tehnice si caracteristici

Cladire: S+P+1E+6E+7E TEHNIC si terasa construita la sol de 235 mp rezultand o suprafata totala la sol de 718 mp;
• Suprafata construita: 5110 mp
• Suprafata utila: 4.766,56 mp
• Teren: 731 mp conform acte de proprietate;
• Data constructiei: 2008 conform AC
• POT: 81,8 %
• CUT: 6,01
• Inaltime: +30,14 m

 

Pret si modalitati de plata

PRET: 4.200.000 € + TVA 19% 

*Daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie sau dezvoltare este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19% intre cele doua societati.

 

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 749700 €
max 2499000 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie