Apartament 2 camere decomandat la 50 m de metrou Dimitrie Leonida, ideal pentru investitie

Berceni, Metrou Dimitrie Leonida, Fan Courier
ID Anunt: 26937

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 7
S.U.: 44.34 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 44.34 mp
Suprafata utila + balcon: 53.82 mp
Suprafata construita: 62 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • vas WC suspendat si bazin incastrat
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • curte amenajata
 • lift
 • aer conditionat
 • sensor pentru incendii
 • videointerfon
 • masina de spalat

Prezentare

Va oferim posibilitatea achizitiei unui apartament excelent cu 2 camere complet decomandat, mobilat modern, utilat complet, ideal pentru investitie la doar 50 m de statia de metrou Dimitrie Leonida.

Locuinta se vinde complet mobilata si utilata, dispune de finisaje premium exact cum este in fotografii si este disponibila pentru mutare imediata!

 

Puncte de interes

Complexul rezidential Berceni 5, din care face parte apartamentul prezentat este amplasat stradal pe Soseaua Berceni la doar un minut de statia de Metrou Dimitrie Leonida si beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public, are acces rapid catre Bulevardul Metalurgiei, Bulevardul Constantin Brancoveanu si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, plus institutii de invatamant sau unitati spitalicesti.

Mijloace de transport in comun: statie metrou Dimitrie Leonida, statie STB, statie Maxi Taxi.

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 8 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul vanzarii este de 94.500 Euro, TVA 5% inclus. Este acceptata orice modalitate de plata, avansul minim solicitat este de 15%.

Posibilitate achizitie parcare atat suprateran cat si subteran separat de pretul apartamentului.

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie