Spatiu comercial cu acces stradal din Bd. Metalurgiei

Berceni, Parc Tudor Arghezi
ID Anunt: 14928

Trimite linkul unui prieten pe

S.U.: 83 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 3
An: 2019

Caracteristici

Suprafata utila: 83 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
Grad ocupare imobil: 100%
An constructie: 2019
Regim de inaltime: 8 etaje
Structura: beton
Tip spatiu: Bloc de apartamente
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

  • calorifere aluminiu
  • geamuri termopan
  • sistem de alarma
  • sensor pentru incendii
  • iluminat exterior

Prezentare

Va oferim spre vanzare un spatiu comercial pentru investitie, disponibil la parterul unui imobil curegim de inaltime P+8 Etaje, pozitionat in zona adiacenta bd. Metalurgiei, in zona rezidentiala Metalurgiei Park Residence, zona in continua dezvoltare si intens circulata.

Activitatea comerciala a zonei este cu specific adresat rezidentilor si nu numai, spatiul comercial are vizibilitate buna si deschidere stradala.

Puncte de interes

Situat la parterul unuia din imobilele in ansamblul Kristal Metalurgiei din ansamblul Metalurgiei Park Residence, spatiul comercial are un atu important si acesta este faptul ca este amplasat la mica distanta fata de parcul Tudor Arghezi si de liniile STB 125,141,220,232,241, 312,313, N105, in zona circulata pietonal si auto atat de catre rezidenti dar si de catre vizitatori.

Pret si modalitati de plata

Pretul spatiului comerial este de 210.000 Euro+TVA
Se poate achizitiona pe firma cu taxare inversa!

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 31500 €
max 105000 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie