Spatiu comercial cu acces stradal din Bd. Metalurgiei

Bd Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi
ID Anunt: 14928

Trimite linkul unui prieten pe

S.U.: 83 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 3
An: 2019

Caracteristici

Suprafata utila: 83 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
Grad ocupare imobil: 100%
An constructie: 2019
Regim de inaltime: 8 etaje
Structura: beton
Tip spatiu: Bloc de apartamente
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

  • calorifere aluminiu
  • geamuri termopan
  • sistem de alarma
  • sensor pentru incendii
  • iluminat exterior

Prezentare

Va oferim spre vanzare un spatiu comercial pentru investitie, disponibil la parterul unui imobil curegim de inaltime P+8 Etaje, pozitionat in zona adiacenta bd. Metalurgiei, in zona rezidentiala Metalurgiei Park Residence, zona in continua dezvoltare si intens circulata.

Activitatea comerciala a zonei este cu specific adresat rezidentilor si nu numai, spatiul comercial are vizibilitate buna si deschidere stradala.

Puncte de interes

Situat la parterul unuia din imobilele in ansamblul Kristal Metalurgiei din ansamblul Metalurgiei Park Residence, spatiul comercial are un atu important si acesta este faptul ca este amplasat la mica distanta fata de parcul Tudor Arghezi si de liniile STB 125,141,220,232,241, 312,313, N105, in zona circulata pietonal si auto atat de catre rezidenti dar si de catre vizitatori.

Pret si modalitati de plata

Pretul spatiului comerial este de 210.000 Euro+TVA
Se poate achizitiona pe firma cu taxare inversa!

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 31500 €
max 105000 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.