Spatiu comercial de inchiriat Clasa A, Oltenitei, Sector 4, stradal

Aparatorii Patriei, Sos Oltenitei, Petrom, Ira
ID Anunt: 26798

Trimite linkul unui prieten pe

S.U.: 250 mp
Vitrina: 23 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 10
An: 2022

Caracteristici

Suprafata utila: 250 mp
Vitrina: 23 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
Grad ocupare imobil: 0%
An constructie: 2022
Regim de inaltime: S+P+9E+10 ER
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidential nou
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, cafenea/terasa, cladire birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere

Finisaje si dotari

 • geamuri tripan
 • tamplarie PVC
 • sistem fatada ventilata
 • sistem supraveghere
 • sistem de alarma
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat

Prezentare

Spatiul comercial oferit astazi spre inchiriere este un spatiu comercial incadrat in categoria A, adica un spatiu excelent, finisat premium si echipat complet, amplasat intr-o cladire noua, pozitionata stradal care dispune de trafic intens, atat auto cat si pietonal.

Pozitionarea noului proiect SKY GARDEN TOWER este de exceptie, acesta fiind amplasat pe Soseaua Oltenitei, Bucuresti, Sector 4 in cel mai nou pol de dezvoltare al capitalei, mai exact la intersectia Soseaua Oltenitei cu Strada Cheile Turzii.

Citeste mai multe despre dezvoltarea Sectorului 4 aici: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Imobilul cu un regim de inaltime S+P+9E+10ER, va fi edificat deasupra unui subsol continuu, special gandit pentru a oferi cat mai multe parcari subterane noilor proprietari, iar un alt atu al acestui proiect va fi privelistea oferita la etajele superioare.

Mai multe detalii si informatii despre proiectul Sky Garden aici: https://www.sudrezidential.ro/ansambluri/sky-garden-tower-oltenitei/

Spatiul ocupa aproximativ tot parterul imobilul SKY GARDEN cu exceptia partii rezidentiale a acestuia si dispune de 250 mp suprafata inchiriabila, 450 mp din suprafata spatiului fiind inchiriata catre PEPCO.

Avand in vedere faptul ca spatiul comervial este in curs de edificare, finisajele si compartimentarea spatiului pot fi discutate din timp in functie de domeniul de activitate ales de dumneavoastra.

Puncte de interes

Distanta pe care trebuie sa o parcurgeti pana la mijloacele de transport in comun este de numai 5 minute, nemaifiind nevoie sa va faceti griji referitoare la timpul petrecut in trafic.

Punctele de interes pentru dumneavoastra, cum ar fi marile magazine, piete sau unitati de invatamant sunt amplasate in imediata apropiere a proiectului rezidential SKY GARDEN TOWER, la doar cateva minute de mers.

Pret si modalitati de plata

Pretul la care se inchiriaza spatiul este de 15 Euro/mp + TVA 19% lunar.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.8925 €
max 8.925 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.