Spatiu comercial stradal, amenajat Cafenea High Class-Metalurgiei Park

Berceni, Grand Arena
ID Anunt: 14976

Trimite linkul unui prieten pe

S.U.: 193 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 4
An: 2016

Caracteristici

Suprafata utila: 193 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
Grad ocupare imobil: 100%
An constructie: 2016
Regim de inaltime: P+5
Structura: beton
Tip spatiu: Bloc de apartamente
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta
Incalzire: centrala proprie a imobilului

Finisaje si dotari

  • lampi
  • calorifere aluminiu
  • aer conditionat
  • geamuri termopan
  • jaluzele verticale
  • sistem de alarma
  • sensor pentru incendii
  • iluminat exterior

Prezentare

Va propunem o oportunitate de investitie, un spatiu comercial stradal aflat la intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Drumul Binelui, amplasat in cel mai mare parc rezidential, ”Metalurgiei Park Residence”, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania.

Puncte de interes

Zona beneficiaza de infrastructura noua, bulevard cu doua benzi pe sens, trotuare si spatii verzi amenajate si mobilier urban, acest lucru il incadreaza intr-o zona cu vad commercial, cu trafic intens atat pietonal si auto, iar asa cum bine stim, spaţiile comerciale stradale rămân printre cele mai puţin riscante investiţii imobiliare!

Pret si modalitati de plata

Pret de lista 350.000 euro + TVA

Se vinde de la propietar persoana juridica, COMISION 0%

4 locuri de parcare incluse in pret !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 52500 €
max 175000 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie