Spatiu comercial de inchiriat, 180 mp, Mall Grand Arena, Bd. Brancoveanu

Brancoveanu, Bd. Constantin Brancoveanu, Lidl, Kaufland
ID Anunt: 57277

Trimite linkul unui prieten pe

S.U.: 179.9 mp
Vitrina: 11 ml
Inaltime: 2.70 m
Locuri de parcare: 2
An: 2023

Caracteristici

Suprafata utila: 179.9 mp
Vitrina: 11 ml
Inaltime spatiu: 2.70 m
An constructie: 2023
Regim de inaltime: S+P+5E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidential nou, Centru comercial
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, depozit, cafenea/terasa
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere

Finisaje si dotari

 • geamuri tripan
 • tamplarie aluminiu
 • sistem fatada conventionala
 • iluminat exterior
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • usi antiefractie
 • aer conditionat

Prezentare

Va prezentam spre inchiriere un spatiu comercial cu suprafata de 179.90 mp, disponibil la parterul unui imobil amplsat excelent in cadrul Sectorului 4 al Capitalei, zona Mall Grand Arena, Bd. Constantin Brancoveanu.

Proprietatea prezentata are deschidere stradala ampla la o artera de circulatie intens circulata ce inregistreaza trafic auto si pietonal important si beneficiaza de 2 locuri de parcare dezmembrate si amenajate, amplasate chiar in fata acestuia.

Spatiul comercial propus spre inchiriere este amplasat pe coltul imobilului si are o vizibilitate foarte buna, cu o vitrina ampla de 11 metri liniari si deschidere stradala la Drumul Dealul Babii, intr-o zona rezidentiala aflata in plina expansiune urbana din zona de Sud a Capitalei (avand in vedere ca sunt in constructie multe proiecte imobiliare noi pe langa cele construite deja).

Spatiul are inaltimea este de 2.70 m, este izolat fonic catre etajul 1 al imobilului, iar suprafata acestuia de 179.90 mp ,beneficiaza de acces dublu, direct din Drumul Dealul Babii si este disponibil imediat.

La amenajarea spatiului au fost folosite cele mai bune materiale si echipamente iar aici putem enumera: tamplarie din aluminiu cu geam termopan, centrala termica 24 kw si calorifere, CCTV, podele placate cu gresie antiderapanta, pereti acoperiti cu vopsea lavabila, grupuri sanitare echipate complet.

Puncte de interes

Spatiul comercial este localizat intr-o zona cu vad comercial important, care se afla intr-o dezvoltare continua: Bd. Constantin Brancoveanu – Grand Arena Mall, Sector 4, Bucuresti.

Imobilul de locuinte colective din care care face parte spatiul propus spre inchiriere are regim de inaltime S+Parter+5 Etaje si se bucura de o amplasare de exceptie, raportata la punctele de interes major: mijloc de transport in comun, institutii de invatamant, centre medicale si unitati bancare, restaurante si cafenele, zone verzi si spatii de agrement.

Nu lipsesc din proximitate centrele si galeriile comerciale mari precum: Carrefour, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Penny, Mega Image, Auchan, Metro, Jumbo, sau magazinele cu specific comercial mixt.

Statia STB se regaseste la doar 5 minute de mers fata de imobil si realizeaza transferul direct catre statile de metrou din zona, in doar cateva minute. Distanta de doar 8 km pana in zona centrala a Capitalei poate fi parcursa cu autoturismul personal in aproximativ 20 minute.

Ansamblul rezidential din care face parte spatiul comercial propus spre inchiriere este amplasat la mica distanta fata de Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. De asemenea, la cateva minute fata de imobil se regaseste Patinoarul Berceni Arena, patinoar dezvoltat la standarde inalte de calitate ce va gazdui competitii ale sporturilor pe gheata.

De ce locuiesti in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Pret si modalitati de plata

Spatiul se inchiriaza la pretul de 9 euro/mp luna + TVA 19%

Proprietatea poate fi achizitionata la pretul de: 1500 euro/mp + TVA 19%.

 

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.5355 €
max 5.355 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.