Spatiu comercial amplasat intersectia strazii Aurel Persu cu strada Luica

Berceni, Kaufland Grand Arena, Meridian Auto
ID Anunt: 26423

Trimite linkul unui prieten pe

S.U.: 177 mp
Vitrina: 24 ml
Inaltime: 3.0 m
Locuri de parcare: 4
An: 2020

Caracteristici

Suprafata utila: 177 mp
Vitrina: 24 ml
Inaltime spatiu: 3.0 m
An constructie: 2020
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidential nou
Destinatie: comercial, magazin, cafenea/terasa, restaurant, birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere

Finisaje si dotari

  • calorifere aluminiu
  • geamuri termopan
  • tamplarie PVC
  • sistem de alarma
  • sensor pentru incendii
  • iluminat exterior
  • ventiloconvector tavan
  • mocheta

Prezentare

Va oferim spre vanzare un spatiu comercial excelent pozitionat, stradal intr-o zona rezidentiala noua din Sector 4, Bucuresti, complet amenajat si insotit de 4 locuri de parcare aflate in proprietate.

Imobilul din care face parte spatiul comercial este amplasat intr-o zona extrem de circulata, atat pietonal cat si auto, aflata intre Strada Aurel Persu intersectie cu Strada Luica cu acces rapid in Bulevardul Metalurgiei.

Spatiul se afla la parterul unui bloc de locuinte colective nou, are o suprafata utila de 177 mp si este pretabil pentru aproape orice tip de activitate datorita pozitionarii sale avantajoase in mijlocul unei zone urbane noi care dispune de mii de locuitori.

Organizarea interna a spatiului este OPEN-SPACE si poate fi ulterior amenajat cu usurinta in functie de destinatia aleasa de catre noul proprietar sau chirias.

Proprietatea are ca dotari prize voce-date, cablare voce-date, podele placate cu granit si partial cu mocheta, calorifere aluminiu, peretii dispun de vopsele San Marco, tamplarie PVC cu geam termopan, grup sanitar modern si bineinteles ca este bransata la toate utilitatile Capitalei.

In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si a zonelor de relaxare.

Au fost anuntate o serie de proiecte de mare anvergura, atat privind infrastructura, cat si dezvoltarea urbana, unele dintre acestea fiind o premiera pentru Bucuresti, dar si pentru Romania, insa cel mai important este faptul ca acestea nu mai sunt doar intentii ale autoritatilor locale, ci s-a inceput executia acestora intr-un ritm foarte alert, care ne uimeste si ne bucura in acelasi timp.

Continua articolul aici: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Puncte de interes

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare este calculat in euro si este stabilit la suma de 266.000 Euro + TVA.

Proprietatea a fost achizitionata pe societate comerciala si acum este purtatoare de TVA, dar daca se achizitioneaza tot de catre o alta societate comerciala pentru investitie este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19% si atunci pretul final este de 266.000 Euro.

Accesul in spatiu comercial este posibil oricand cu un telefon inainte si nu uitati ca spatiul este disponibil imediat.
Pentru mai multe detalii si informatii va rog sa ma contactati oricand la telefon: 0742.225.050 Georgiana Dumitrana.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 47481 €
max 158270 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie