Spatiu comercial amplasat intersectia strazii Aurel Persu cu strada Luica

Bd Constantin Brancoveanu, Kaufland Grand Arena, Meridian Auto
ID Anunt: 26423

Trimite linkul unui prieten pe

S.U.: 177 mp
Vitrina: 24 ml
Inaltime: 3.0 m
Locuri de parcare: 4
An: 2020

Caracteristici

Suprafata utila: 177 mp
Vitrina: 24 ml
Inaltime spatiu: 3.0 m
An constructie: 2020
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidential nou
Destinatie: comercial, magazin, cafenea/terasa, restaurant, birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere

Finisaje si dotari

  • calorifere aluminiu
  • geamuri termopan
  • tamplarie PVC
  • sistem de alarma
  • sensor pentru incendii
  • iluminat exterior
  • ventiloconvector tavan
  • mocheta

Prezentare

Va oferim spre vanzare un spatiu comercial excelent pozitionat, stradal intr-o zona rezidentiala noua din Sector 4, Bucuresti, complet amenajat si insotit de 4 locuri de parcare aflate in proprietate.

Imobilul din care face parte spatiul comercial este amplasat intr-o zona extrem de circulata, atat pietonal cat si auto, aflata intre Strada Aurel Persu intersectie cu Strada Luica cu acces rapid in Bulevardul Metalurgiei.

Spatiul se afla la parterul unui bloc de locuinte colective nou, are o suprafata utila de 177 mp si este pretabil pentru aproape orice tip de activitate datorita pozitionarii sale avantajoase in mijlocul unei zone urbane noi care dispune de mii de locuitori.

Organizarea interna a spatiului este OPEN-SPACE si poate fi ulterior amenajat cu usurinta in functie de destinatia aleasa de catre noul proprietar sau chirias.

Proprietatea are ca dotari prize voce-date, cablare voce-date, podele placate cu granit si partial cu mocheta, calorifere aluminiu, peretii dispun de vopsele San Marco, tamplarie PVC cu geam termopan, grup sanitar modern si bineinteles ca este bransata la toate utilitatile Capitalei.

In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si a zonelor de relaxare.

Au fost anuntate o serie de proiecte de mare anvergura, atat privind infrastructura, cat si dezvoltarea urbana, unele dintre acestea fiind o premiera pentru Bucuresti, dar si pentru Romania, insa cel mai important este faptul ca acestea nu mai sunt doar intentii ale autoritatilor locale, ci s-a inceput executia acestora intr-un ritm foarte alert, care ne uimeste si ne bucura in acelasi timp.

Continua articolul aici: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Puncte de interes

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare este calculat in euro si este stabilit la suma de 266.000 Euro + TVA.

Proprietatea a fost achizitionata pe societate comerciala si acum este purtatoare de TVA, dar daca se achizitioneaza tot de catre o alta societate comerciala pentru investitie este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19% si atunci pretul final este de 266.000 Euro.

Accesul in spatiu comercial este posibil oricand cu un telefon inainte si nu uitati ca spatiul este disponibil imediat.
Pentru mai multe detalii si informatii va rog sa ma contactati oricand la telefon: 0742.225.050 Georgiana Dumitrana.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 47481 €
max 158270 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.