Spatiu comercial de inchiriat, Kristal Residence, vizavi de Parc Tudor Arghezi

Metalurgiei Park, Parcul Tudor Arghezi
2.250 euro/luna
(Plus 19% TVA)
S.U.: 125.15 mp
Vitrina: 32 ml
An: 2020
ID Anunt: 34402

Caracteristici

Suprafata utila: 125.15 mp
Vitrina: 32 ml
Inaltime spatiu comercial: 3.5 m
Numar de locuri de parcare: 5
An constructie: 2020
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton, caramida
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • lampi
 • aer conditionat
 • geamuri tripan
 • tamplarie aluminiu
 • sistem de alarma
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • iluminat exterior

Schita

Prezentare

Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial amplu, cu o suprafata de 125.15 mp dispus la parterul unui imobil nou, din cadrul ansamblului Kristal Residence Metalurgiei, amplasat in primul parc rezidential din Romania si anume Metalurgiei Park Residence. Spatiul are o pozitie foarte buna, fiind amplasat la intersectia strazilor Bulevardul Metalurgiei, cu strada Drumul Jilavei chiar vizavi de parcul Tudor Arghezi.

Spatiul dispune de 5 locuri de parcare dezmembrate pozitionate in fata spatiului si o vitrina generoasa de 32 ml, fiind pozitionat pe colt. Proprietatea are dublu acces si este posibila inchirierea unei suprafete mai reduse din totalul spatiului oferit spre inchiriere, avand posibilitatea desfasurarii a 2 sau chiar mai multe activitati economice.

Zona in care este amplasat spatiul dispune de trafic intens auto si pietonal, iar caile de acces catre acesta sunt multiple!

Localizare si vecinatati

Proiectul este localizat pe strada Drumul Jilavei, intr-o zona cu vad a proiectului de succes Metalurgiei Park Residence Faza I.

La numai 10-12 minute de mers pe jos avem metroul Aparatorii Patriei, supermarketuri precum Mega Image non-stop, Auchan, Metro, Jumbo, Selgros si de asemenea gradinita cu after school, scoala cu clasele I-VIII, sala de fitness si multiple restaurante si cafenele.

In curand se asteapta si inaugurarea parcului Tudor Arghezi, care se intinde pe o suprafata de circa 27.000 mp si se afla la doar 2 minute distanta de imobil.

Imobilul dispune de parcari exterioare si spatii verzi. Partile comune ale blocului sunt atent finisate, iar zona beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public, cu acces rapid la STB si metrou.

Specificatii tehnice si caracteristici

Spatiul dispune de dublu acces si o vitrina generoasa de 32 ml fiind amplasat pe colt, vizibilitatea fiind foarte mare.

Detine 5 locuri de parcare dezmembrate cadastral in fata spatiului, dotate cu blocator.

Proprietatea este dotata cu:

 • sistem de alarma + supraveghere video;
 • sistem detectie incendiu;
 • centrala termica 24 kW in condensare;
 • CCTV, prize voce-date;
 • cablare voce-date;
 • tamplarie aluminiu;
 • tavane casetate;
 • podele placate cu granit;
 • pereti: lavabil;
 • faianta in grupurile sanitare;
 • obiecte sanitare ceramice;
 • usi interioare lemn;
 • toate utilitatile (apa/canal, curent electric 2.2 W / 3.8 W, gaze).

Pret si modalitati de plata

Spatiul este disponibil imediat pentru inchiriere lunara la pretul de 18 euro/mp + TVA.

Proprietatea poate fi si achizitionata la pretul de: 375.000 euro + TVA 19%.

In cazul achizitionarii pe firma platitoare de TVA se poate opta pentru taxare inversa, astfel nu se va plati TVA-ul.

 

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Calculeaza

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 133.875 €
max 1338.75 €
Ani
min 1 an
max 30 ani
Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului
* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.
* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;
* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.
*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice
Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
castiga bani alaturi de sudrezidential
x
Cere Oferta
Suna
Locatie