Spatiu comercial stradal, Viva Residence, Drumul Binelui,135 mp

, Viva Residence Metalurgiei, Parcul Tudor Arghezi
ID Anunt: 34536

Trimite linkul unui prieten pe

S.U.: 138.8 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 4
An: 2016

Caracteristici

Suprafata utila: 138.8 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
Grad ocupare imobil: 100%
An constructie: 2016
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, depozit, cafenea/terasa, cladire birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • geamuri termopan
 • tamplarie aluminiu
 • sistem fatada conventionala
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • sistem de alarma
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat
 • jaluzele verticale

Prezentare

Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial excelent cu suprafata de 135 mp pozitionat stradal pe Drumul Binelui, Bucuresti, Sector 4, spatiu ce beneficiaza si de 4 locuri de parcare dezmembrate si amenajate, amplasate in fata acestuia.

Spatiul este localizat mai exact pe strada Drumul Binelui, la 200 m de Bulevardul Metalurgiei in cadrul celui mai mare proiect imobiliar, primul parc rezidential din Romania, „Metalurgiei Park Residence” dezvoltat inca din anul 2015 in zona Berceni, Sector 4.

Pentru detalii suplimentare vezi link: https://www.youtube.com/watch?v=du4arO3O8Jo

In cadrul imobilului din care face parte acest spatiu comercial sunt dispuse locuinte colective, iar la parter sunt amplasate mai multe spatii comerciale cu diferite activitati foarte utile celor peste 10.000 de locuitori actuali ai proiectului imobiliar.

Spatiul este situat intr-o zona rezidentiala cu trafic intens auto si pietonal, zona cu vad comercial care se afla inca intr-o dezvoltare continua, avand in vedere ca sunt in constructie multe proiecte imobiliare noi pe langa cele construite deja.

Spatiul dispune de dublu acces si o vitrina generoasa de 10 ml fiind amplasat pe mijlocul blocului, inaltimea este de 3.5 m si este izolat fonic catre etajul 1. Proprietatea are o vizibilitate foarte mare si se inchiriaza cu 4 locuri de parcare dezmembrate cadastral pozitionate in fata spatiului.

Puncte de interes

Proiectul este localizat pe strada Drumul Binelui, la numai 10-12 minute de mers pe jos avem statia de metrou Aparatorii Patriei, iar la statia de autobuz ajungeti in maxim 3 minute (statia Sere este la 150 m), linii importante disponibile: 214, 125, 141, 220, 223, 232, 312, 313 si N105 nocturn.

In proximitatea spatiului regasim supermarketuri precum Mega Image non-stop, Auchan, Metro, Jumbo, Selgros si de asemenea gradinita cu after school, scoala cu clasele I-VIII, sala de fitness si multiple restaurante / cafenele.

In curand se asteapta si inaugurarea parcului Tudor Arghezi, care se intinde pe o suprafata de circa 27.000 mp si se afla la doar 7 minute distanta de acest spatiu.

Locatia dispune de parcari exterioare si spatii verzi. Partile comune ale blocului sunt atent finisate, iar zona beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public, cu acces rapid la STB si metrou.

Pret si modalitati de plata

Spatiul este disponibil imediat pentru inchiriere lunara la pretul de 2.100 Euro + TVA.

Proprietatea poate fi si achizitionata la pretul de: 380.000 euro + TVA 19%.

In cazul achizitionarii pe firma platitoare de TVA se poate opta pentru taxare inversa.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 124.95 €
max 1249.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.