Metalurgiei stradal, spatiu comercial, destinatie cafenea de lux cu terasa

Aparatorii Patriei, Metalurgie Park Residence
ID Anunt: 24289

Trimite linkul unui prieten pe

S.U.: 193.74 mp
Vitrina: 22.5 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 3
An: 2021

Caracteristici

Suprafata utila: 193.74 mp
Vitrina: 22.5 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
An constructie: 2021
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton, caramida
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidential nou
Destinatie: comercial, cafenea/terasa
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • lampi
 • aplice
 • calorifere aluminiu
 • aer conditionat
 • geamuri tripan
 • tamplarie aluminiu
 • jaluzele verticale
 • sistem de alarma
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • iluminat exterior
 • terasa

Prezentare

Va propunem un spatiu comercial deosebit, amplasat stradal la intersectia strazilor Bulevardul Metalurgiei cu Strada Drumul Binelui, amenajat si dotat cu echipamente de ultima generatie pentru cafenea, lounge exclusivist insotit de o terasa excelenta.

Suprafata totala a spatiului destinat cafenelei este de 74.74 mp, iar la exterior spatiul dispune de o terasa de 118 mp amenajata cu pergola din lemn tratat pozitionata stradal, chiar la intersectia a doua mari artere de circulatie.

Proprietatea dispune pe langa pozitia excelenta, dotarile de top, echipamente de lux si de 3 locuri parcare dezmembrate cadastral aflate in fata sa.

De mentionat este faptul ca finalizarea acestui proiect a durat aproximativ 12 luni, s-a incheiat la finele anului 2021 si nu a fost deschisa niciodata publicului larg.

Puncte de interes

Spatiul se afla la o mica distanta (250ml) de noua atractie a Sectorului 4 si anume, noul Parc Tudor Arghezi si dispune datorita amplasarii de dubla deschidere la 2 artere intens circulate atat auto cat si pietonal.

Pret si modalitati de plata

Pret: 400.000 Euro + TVA 19%

In cazul in care achizitia se face pe persoana juridica platitoare de TVA se poate achizitiona la pretul de 400.000 Euro TVA taxare inversa.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 71400 €
max 238000 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie