Metalurgiei Park, stradal, teren unic langa parc Tudor Arghezi, investitie

Aparatorii Patriei, Parcul Tudor Arghezi, Lidl Metalurgiei
ID Anunt: 26840

Trimite linkul unui prieten pe

Vandut!
Suprafata: 3863 mp
Deschidere: 43 ml
Regim inaltime: S+P+12E
C.U.: Da
Tip: intravilan
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 3863 mp
Deschidere: 43 ml
Certificat urbanism: Da
Puz: Da
Regim inaltime: S+P+12E
Categorie teren: intravilan
Acces: acces stradal | acces prin spate
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Propunem spre vanzare lot teren intravilan amplasat in cadrul proiectului Metalurgiei Park faza II, stradal langa LIDL METALURGIEI cu suprafata de 3.863 mp si deschidere stradala de 43 ml.

Premiat drept cel mai ambitios proiect imobiliar, la momentul initierii sale, Metalurgiei Park Residence a confirmat toate asteptarile cumparatorilor de locuinte, fiind livrate pana la finalul primului trimestru al anului 2022 un numar de peste 5.000 de locuinte, din cele aproximativ 10.000 propuse.

Puncte de interes

Zona in care se afla Metalurgiei Park Residence, cuprinsa intre Bulevardul Metalurgiei, Strada Drumul Binelui si Strada Drumul Jilavei este o zona cu acces la toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare de o asemenea anvergura: deschidere la bulevardele principale, acces facil la metrou si transport public, retele de utilitati modernizate si de capacitate ridicata.

Aceasta zona are bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces facil spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei. Planurile autoritatilor publice locale sunt de a mai crea un acces rapid catre aceasta centura in zona comunei Jilava.

Parcul Tudor Arghezi, pentru ca asa se va numi noul parc de peste 30.000 de metri patrati, va fi construit la doar cateva minute distanta, pe Bulevardul Metalurgiei, intre Mall Grand Arena si bine-cunoscutul magazin Jumbo si este considerat cel mai mare parc construit dupa revolutie, fiind foarte probabil si unul dintre cele mai moderne.

Citeste mai multe despre Metalurgiei Park Residence aici: https://www.sudrezidential.ro/ansambluri/metalurgiei-park-residence-faza-a-ii-a/

Citeste mai multe despre dezvoltarea Sectorului 4 aici: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

In imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale: Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo.

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 8 km

Vecinatati

 • magazine
 • piata
 • gradinita
 • scoala
 • facultate
 • STB
 • metrou
 • bar/pub
 • restaurant
 • mall
 • parc
 • autostrada
 • sosea de centura
 • farmacie, spital
 • sala de fitnes
 • sauna
 • jacuzii

Pret si modalitati de plata

Pretul vanzarii este de 1.448.825 Euro + TVA 19% si este disponibila si o varianta de achitare a pretului in 3 transe egale in cadrul a 12 luni calendaristice.

Daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie sau dezvoltare este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19% si atunci pretul final este de 1.448.825 Euro.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie