Spatiu comercial excelent, Soseaua Berceni stradal, 93 mp, vad comercial, langa metrou

Ilfov, statia de metrou D.Leonida
ID Anunt: 51767

Trimite linkul unui prieten pe

270.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Calculator Rate
S.U.: 93.52 mp
Vitrina: 27 ml
Inaltime: 3 m
Locuri de parcare: 5
An: 2018

Caracteristici

Suprafata utila: 93.52 mp
Vitrina: 27 ml
Inaltime spatiu: 3 m
Grad ocupare imobil: 100%
An constructie: 2018
Regim de inaltime: S+P+5E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidential nou, Centru comercial
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, depozit, cafenea/terasa, cladire birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • geamuri termopan
 • tamplarie PVC
 • tamplarie aluminiu
 • sistem fatada mixta
 • sistem supraveghere
 • sistem de alarma
 • iluminat exterior
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un spatiu comercial amplasat excelent, stradal la Soseaua Berceni, la doar 2 minute de mers de statia de metrou Dimitrie Leonida, Oras Popesti-Leordeni, Ilfov.

Spatiul comercial este dispus la parterul unui proiect imobiliar premium cu 210 apartamente, are vizibilitate foarte buna si se regaseste intr-o zona cu trafic pietonal si auto insemnat.

Accesul catre imobil se face direct din Soseaua Berceni, zona are vad comercial important pe toata perioada zilei.

Spatiului comercial dispune de doua grupuri sanitare moderne echipate complet si este dotat cu: centrala termica 24 kW si calorifere, sistem antiefractie, aparat AC, tamplarie din aluminiu cu geam termopan, podele placate cu granit, pereti (lavabil), usi interioare, tavane tehnice casetate si izolate (cu vata bazaltica 10 cm) spre etajul 1 al imobilului, sistem de alarma, aparat de AC 24.000 BTU.

De asemenea, s-a realizat deja pregatirea pentru instalarea panourilor publicitare sI pentru sistemul de supraveghere video, iar spatiul comercial dispune de bransament la energie electrica, avand curent trifazic (380 kw).

Aceasta proprietate propusa spre vanzare are suprafata de 93. 52 mp, are inaltimea de 3 m si beneficiaza de o vitrina ampla de 27 metri liniari.

Spatiul comercial reprezinta o oportunitate de investitie excelenta si poate fi folosit pentru diverse domenii de activitate.

In pretul afisat sunt incluse 5 locuri de parcare.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential din care face parte spatiul comercial propus spre vanzare este localizat la doar 100 m de statia de metrou Dimitrie Leonida, iar accesul catre acesta se face direct din Soseaua Berceni, artera de circulatie modernizata ce faciliteaza rapid legatura intre Secturul 4, Bucuresti si Comuna Berceni.

Soseaua Berceni dispune de sensuri giratorii si semafoare inteligente, permitand fluidizarea traficului catre si dinspre Comuna Berceni si are zone amenajate de tip „park and ride”, localizate in imediata apropiere a statiilor de metrou Berceni si Tudor Arghezi.

Datorita pozitionarii excelente de care se bucura aceasta proprietate propusa spre vanzare, accesul la mijloacele de transportul in comun este facil (atat metrou cat si STB).

In imediata apropiere a spatiului comercial se regasesc puncte de interes importante precum: magazine cu specific comercial mixt, supermaket–uri, unitati bancare, farmacii, clinici private si de stat, centre de wellness, institutii de invatamant, restaurante si cafenele, parcuri si spatii de agrement.

Imobilul este amplasat foarte aproape de centre comerciale mari precum: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour, Profi, Mega Image sau Penny.

Pret si modalitati de plata

Pretul spatiului comercial este de 270.000 Euro + TVA 19% 

In pretul afisat sunt incluse 5 locuri de parcare.

*Daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie sau dezvoltare este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19%.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 48195 €
max 160650 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.