Teren intravilan cu deschidere 60 m, Bd. Metalurgiei stradal, Parc Tudor Arghezi, rond Metro

Bd Metalurgiei, Rond Metro, Auchan Berceni, parcul Tudor Arghezi
ID Anunt: 43277

Trimite linkul unui prieten pe

Vandut!
Suprafata: 10009 mp
Deschidere: 60 ml
Regim inaltime: P + 14E
C.U.: Da
Tip: Intravilan
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 10009 mp
Deschidere: 60 ml
Certificat urbanism: Da
Puz: Da
Regim inaltime: P + 14E
Categorie teren: Intravilan
Acces: acces stradal | acces mixt
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

*Lot de teren intravilan, Bulevardul Metalurgiei stradal, Rond Metro, Parcul Tudor Arghezi 

Propunem spre vanzare un lot de teren intravilan, amplasat in zona de Sud a Capitalei, lot cu o pozitionare excelenta si cu deschidere ampla de 60 ml la Bulevardul Metalurgiei.

Lotul are suprafata totala de 10.009 mp si dispune de o amplasare de exceptie, fiind localizat in rondul de la METRO Berceni, in sectorul 4 al Capitalei, peste drum de parcul Tudor Arghezi, in proximitatea statiilor de metrou Dimitrie Leonida (1500 m) sau Aparatorii Patriei (2000 m).

Indicii urbanistici definesc investitia in aceasta proprietate ca fiind ideala pentru dezvoltarea de proprietati rezidentiale sau comerciale, intrucat lotul de teren propus este reglementat de regulamentele urbanistice  ale PUZ-ului Sectorului 4 (zona M2).

PUZ-ul sectorului 4 permite un regim de inaltime maxim de P+14 etaje, POT -max 70%, CUT 3.0

Suprafata totala de 10.009 mp a terenului este dezmembrata in doua loturi individuale, de 4709 mp, respectiv 5300 mp, ce se pot vinde separat.

Puncte de interes

Zona in care este localizata proprietatea prezentata a inregistrat in ultimii ani o dezvoltare imobiliara masiva, iar in acest moment este in plina expansiune intrucat dispune de toate facilitatile necesare unei dezvoltari de amploare: deschidere la bulevard, acces facil la metrou si mijloace de transport public, infrastructura completa, retele de utilitati modernizate si de capacitate ridicata.

Intreg arealul dispune de access facil prin bulevarde bine dimensionate (Bulevardul Metalurgiei, Bulevardul Alexandru Obregia) si strazi adiacente (Soseaua Berceni, Drumul Jilavei, Drumul Binelui, Soseaua Turnu Magurele) care faciliteaza legatura rapida cu zona centrala a  Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului (access spre Soseaua de centura DNCB si catre autostrazile A2 si A3).

Lotul de teren intravilan propus spre vanzare se regaseste in imediata apropiere a celui mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania- Metalurgiei Park Residence  dar si a ansamblurilor rezidentiale de mari dimensiuni cum sunt The Grand Kristal Residence City si Cartierul Solar si este localizat la doar 100 m de noul parc Tudor Arghezi ( parc modern dezvoltat la standarde inalte pe suprafata de cca. 40.000 mp din zona nou dezvoltata a Sectorului 4).

In proximitate, sunt concentrate centrele comerciale ale retailerilor renumiti precum: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour, Hornbach sau Selgros, dar si numeroase magazine cu specific comercial mixt, institutii de invatamant, unitati bancare si unitati medicale, restaurante si cafenele.

Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Vecinatati

 • magazine
 • piata
 • gradinita
 • scoala
 • facultate
 • STB
 • metrou
 • bar/pub
 • restaurant
 • mall
 • parc
 • autostrada
 • sosea de centura
 • farmacie, spital
 • sala de fitnes
 • sauna
 • jacuzii

Pret si modalitati de plata

 Pretul vanzarii este de 4.000.000 euro + TVA 19%

*Este disponibila si o varianta de achitare a pretului in transe egale in cadrul unei perioade de timp stabilita de parti.

*Daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie sau dezvoltare este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19%.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie