Spatiu comercial, stradal Drumul Binelui, vad comercial, 134.80 mp

Aparatorii Patriei, Drumul Binelui, Lidl, Kaufland, Grand Arena Mall, metrou Aparatorii Patriei
ID Anunt: 58185

Trimite linkul unui prieten pe

15 euro /mp
(Plus 19% TVA)
Calculator Rate
S.U.: 134.80 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime: 3 m
Locuri de parcare: 4
An: 2016

Caracteristici

Suprafata utila: 134.80 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime spatiu: 3 m
Grad ocupare imobil: 100%
An constructie: 2016
Regim de inaltime: P+5 Etaje
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidential nou, Centru comercial
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, depozit, cafenea/terasa, cladire birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • geamuri termopan
 • tamplarie PVC
 • sistem fatada conventionala
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • sistem de alarma
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat

Prezentare

Va prezentam spre inchiriere un spatiu comercial cu suprafata de 134.80 mp, disponibil la parterul unui imobil nou ce face parte din proiectul Viva Residence Metalurgiei, ansamblu rezidential amplasat excelent in cadrul Sectorului 4 al Capitalei, stradal la Drumul Binelui. 

Zona rezidentiala are vad comercial insemnat intrucat inregistreaza trafic intens auto si pietonal, avand in vedere dimensiunea mare a ansamblului Viva Residence cat si faptul ca sunt edificate foarte multe proiecte imobiliare in proximitate.

Proprietatea este amplasata stradal, cu deschidere catre Drumul Binelui si are o vizibilitate foarte buna, iar accesul catre imobil se face pe artere ample de circulatie cum sunt: Bulevardul Metalurgiei, Soseaua Berceni, Drumul Gilaului sau Drumul Jilavei.

Acest spatiu comercial dispune de o vitrina ampla de 10 metri liniari si beneficiaza de 4 locuri de parcare, localizate in zona de acces.

Spatiul comercial beneficiaza de acces dublu, cu acces principal din Drumul Binelui, acces secundar pentru aprovizionare din partea opusa a imobilului si este compus din 3 incaperi, cu urmatoarele suprafete: zona comerciala 124.36 mp,  depozitare (bucatarie) 5.17 mp si grup sanitar 5.27 mp.

Spatiul dispune de cele mai bune materiale si echipamente folosite in amenajarea interioara, iar aici putem enumera: centrala termica 24 kW si calorifere din otel, sistem antiefractie, alarma si monitorizare video, cablare voce-date, aparate performante de AC, tamplarie PVC cu geam termopan, podele placate cu placi ceramice, pereti cu vopsea Italia (San Marco), tavane casetate, grup sanitar modern, echipat complet, usi interioare.

Spatiul beneficiaza de izolatie fonica spre etajul 1 al imobilului, iar inaltimea acestuia este de 3 m.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential din care face parte spatiul comercial propus spre inchiriere este amplasat in imediata apropiere a Bulevardului Metalurgiei, zona Mall Grand Arena, metrou Aparatorii Patriei.

Spatiul comercial este situat intr-o zona rezidentiala in dezvoltare continua, avand in vedere amploarea proiectelor imobiliare noi din cea mai dezvoltata zona imobiliara din zona de Sud a Capitalei – Metalurgiei Park Residence.

Zona in care se afla Metalurgiei Park Residence, cuprinsa intre Bulevardul Metalurgiei, Strada Drumul Binelui si Strada Drumul Jilavei, ofera un acces usor la toate resursele necesare pentru o dezvoltare imobiliara de amploare: deschidere la bulervardele principale, acces facil la metrou si transport public, modernizarea si capacitatea crescuta a retelelor de utilitati, precum si apropierea de diverse centre comerciale au contribuit la succesul acestei zone in continua dezvoltare.

Imobilul este amplasat aproape de centre comerciale mari precum: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland sau Carrefour. Distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa in 10-15 minute pietonal, iar pana la arterele de acces importante cum sunt Bulevardul Metalurgiei,  sau Drumul Jilavei in 3 minute.

Mijloacele de transport in comun STB (liniile 141, 232, 241, 313, N 105) faciliteaza rapid legatura cu statiile de metrou din proximitate, dar si cu zonele importante din centrul Capitalei.

Nu lipsesc din zona magazinele cu specific comercial mixt, institutiile de invatamant, unitatile bancare si centrele medicale, locurile de joaca si spatiile de agrement.

Sectorul 4 – Cel mai modernizat Sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Pret si modalitati de plata

Spatiul se inchiriaza la pretul de 15 euro/mp luna + TVA 19%

Se percepe valoarea unei chirii lunare cu titlu de garantie.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.8925 €
max 8.925 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.