SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea – Episodul #11

14:06 minute

🔺Pana unde se preconizeaza ca va creste pretul pe metrul patrat al unui imobil nou, pana la finalul anului in zona de sud a Capitalei, in acceptiunea unui dezvoltator imobiliar de top!
🔺Caror factori li se datoreaza evolutia ascendenta a preturilor din domeniul imobiliar, de ce trebuie sa platim mai mult pentru o locuinta noua si ce avantaje vin la pachet odata cu standardele europene impuse pietei imobiliare autohtone, care vor trebui respectate cu strictete!
🔺Bogdan Paun – omul din spatele proiectelor Brown Residence, intr-un interviu eveniment despre modificarile pietei imobiliare din Romania

Jurnal Imobiliar Ramona Ganea

Jurnal imobiliar - vezi toate episoadele

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #13

🔻Astazi, alaturi de noi o avem pe Lorena Ciurea - avocat membru al Baroului Bucuresti inca din 2014 si partener al diviziei juridice SudRezidential, specializata pe segmentul imobiliar.🔻Aflam care este rolul unui avocat intr-o tranzactie imobiliara, cum poate simplifica acesta termenii juridici si cat de importanta este reprezentarea clientului de catre un specialist in acest domeniu.🔻Gasim raspunsurile la intrebarile pe care le are un client in momentul in care se afla intr-o tranzactie imobiliara, dar si care este suportul pe care il primeste in momentul in care intampina dificultati in vederea incheierii tranzactiei.
Jurnal imobiliar

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea – Episodul #12

🔻Totul despre Viva Residence, unul dintre cele mai cunoscute branduri imobiliare din Romania.🎬🔻In editia de astazi parcurgem intreaga evolutie a unuia dintre cele mai echilibrate branduri din zona de sud a Capitalei, Viva Residence si descoperim modelul unui business imobiliar de succes.🔻Invitatii acestei editii sunt: Sorin Purice - Managerul General Viva Residence si Alin Ciocarlan, arhitectul acestor proiecte imobiliare si un specialist in domeniu.🔻Vom discuta si despre schimbarile ce vor trebui adoptate de catre Romania in urmatorii ani in domeniul imobiliar si cum se vor resimti acestea in piata de profil.
juranl-imobiliar-cati-mincu-sudrezidential

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea – Episodul #10

Ecaterina Mincu, Directorul Centrului Imobiliar SudRezidential.ro, ne explica in detaliu cum functioneaza cel mai important departament al companiei, intr-o editie noua a Jurnalului Imobiliar, dedicata aniversarii a 10 ani de activitate imobiliara.
jurnal imobiliar Confort Urban Residence Rahova

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea – Episodul #9

Alexandru Tariuc si Matei Visan, doi dintre proprietarii Confort URBAN Rahova vor raspunde intrebarilor noastre si ne vor da detalii despre planurile lor de viitor legate de brandurile imobiliare pe care le detin.
jurnal-imobiliar-episodul-8

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea – Episodul #8

Invitatul de astazi este Bogdan Ivan - Director Juridic al Quantum Real Estate Group, care ne va oferi mai multe informatii despre proiectele rezidentiale dezvoltate in zona de sud a Capitalei.
Andreea Chiriac Director-General-The-Grand-Kristal-Residence (1)

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea – Episodul #7

Invitatul de astazi, din cadrul seriei Jurnal Imobiliar, este Andreea Chiriac, Directorul General al unuia dintre cele mai mari proiecte rezidentiale din zona de sud a Capitalei si anume, The Grand Kristal Residence

Ansambluri Rezidentiale

VIDEO-Apollo-Residence-Berceni-film-de-Prezentare

Apollo Residence Berceni

Imagini in premiera cu noul proiect Apollo Residence!
VIDEO-Sky-Garden-Residence (1)

Sky Garden Tower

Apartamente cu compartimentari spatioase, balcoane sau terase generoase, finisaje si echipamente premium ...
video-Metalurgiei-Park-2020---film-prezentare (1)

Metalurgiei Park 2020

Metalurgiei Park Residence este compus din mai multe proiecte imobiliare si ansambluri rezidentiale.
VIDEO-Corvaris-Residence-Oltenitei-Bucuresti (1)

Corvaris Residence Oltenitei

Corvaris Residence Oltenitei este amplasat în partea de sud a orașului, la mica distanta fata de statia de metrou Aparatorii Patriei
vezi toate >

Call Now Button