SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #13

22:19 minute

🔻Astazi, alaturi de noi o avem pe Lorena Ciurea – avocat membru al Baroului Bucuresti inca din 2014 si partener al diviziei juridice SudRezidential, specializata pe segmentul imobiliar.

🔻Aflam care este rolul unui avocat intr-o tranzactie imobiliara, cum poate simplifica acesta termenii juridici si cat de importanta este reprezentarea clientului de catre un specialist in acest domeniu.

🔻Gasim raspunsurile la intrebarile pe care le are un client in momentul in care se afla intr-o tranzactie imobiliara, dar si care este suportul pe care il primeste in momentul in care intampina dificultati in vederea incheierii tranzactiei.

Jurnal Imobiliar Ramona Ganea

Jurnal imobiliar - vezi toate episoadele

Totul despre casele modulare! Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #16 | Dimitris Dulhan |

🔻Quantum OxyGo Modules - PRIMUL PROIECT IMOBILIAR DIN ROMANIA CONSTRUIT EXCLUSIV DIN CASE MODULARE! 🔻Quantum Modules Showroom - PRIMUL SHOWROOM DE CASE MODULARE DIN EUROPA! 🔻Invitat special, Dimitris Dulhan - arhitectul sef al Quantum Modules Showroom, divizia de case modulare a grupului Quantum Real Estate. 🔻Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea cel mai bun loc pe care tu sa-l numesti “Acasa”.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #15

🔻Invitatii editiei de astazi sunt Alina Herciog, expert financiar din partea Credit24h.ro si Dan Barbulescu, manager de proiect din partea SudRezidential.ro. De la acestia vom afla care este noul trend de achizitii imobiliare din Romania si cum s-au adaptat bancile la schimbarile din ultima perioada.🔻Care este impactul pe care l-a avut cresterea preturilor apartamentelor noi, in raport cu proiectele de case verzi, eficiente energetic si prietenoase cu mediul.🔻Vorbim despre bancile comerciale din Romania care au lansat produse bancare destinate caselor eficiente eneregetic sau certificate Romania Green Building Council

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #14

🔻Astazi, alaturi de invitatele noastre experte in creditare si partenere Credit24h.ro, Alexandra Baicoianu si Alina Dinca, vom analiza si explica o serie de produse bancare, potrivite pietei imobiliare din Romania.🔻Aflam si care sunt primii pasi pe care ar trebui sa-i facem atunci cand dorim sa achizitionam un imobil nou printr-un credit ipotecar sau imobiliar.🔻Punem in ordine si etapele unui proces de creditare, incepand de la scoringul de eligibilitate, pana la semnarea contractului de vanzare cumparare si discutam despre importanta implicarii unui expert financiar in acest proces.
Jurnal imobiliar

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea – Episodul #12

🔻Totul despre Viva Residence, unul dintre cele mai cunoscute branduri imobiliare din Romania.🎬🔻In editia de astazi parcurgem intreaga evolutie a unuia dintre cele mai echilibrate branduri din zona de sud a Capitalei, Viva Residence si descoperim modelul unui business imobiliar de succes.🔻Invitatii acestei editii sunt: Sorin Purice - Managerul General Viva Residence si Alin Ciocarlan, arhitectul acestor proiecte imobiliare si un specialist in domeniu.🔻Vom discuta si despre schimbarile ce vor trebui adoptate de catre Romania in urmatorii ani in domeniul imobiliar si cum se vor resimti acestea in piata de profil.
Bogdan-Paun-Dezvoltator-Brown-Residence

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea – Episodul #11

🔺Pana unde se preconizeaza ca va creste pretul pe metrul patrat al unui imobil nou, pana la finalul anului in zona de sud a Capitalei, in acceptiunea unui dezvoltator imobiliar de top! 🔺Caror factori li se datoreaza evolutia ascendenta a preturilor din domeniul imobiliar, de ce trebuie sa platim mai mult pentru o locuinta noua si ce avantaje vin la pachet odata cu standardele europene impuse pietei imobiliare autohtone, care vor trebui respectate cu strictete! 🔺Bogdan Paun - omul din spatele proiectelor Brown Residence, intr-un interviu eveniment despre modificarile pietei imobiliare din Romania
juranl-imobiliar-cati-mincu-sudrezidential

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea – Episodul #10

Ecaterina Mincu, Directorul Centrului Imobiliar SudRezidential.ro, ne explica in detaliu cum functioneaza cel mai important departament al companiei, intr-o editie noua a Jurnalului Imobiliar, dedicata aniversarii a 10 ani de activitate imobiliara.

Ansambluri Rezidentiale

VIDEO-Apollo-Residence-Berceni-film-de-Prezentare

Apollo Residence Berceni

Imagini in premiera cu noul proiect Apollo Residence!
VIDEO-Sky-Garden-Residence (1)

Sky Garden Tower

Apartamente cu compartimentari spatioase, balcoane sau terase generoase, finisaje si echipamente premium ...
video-Metalurgiei-Park-2020---film-prezentare (1)

Metalurgiei Park 2020

Metalurgiei Park Residence este compus din mai multe proiecte imobiliare si ansambluri rezidentiale.
VIDEO-Corvaris-Residence-Oltenitei-Bucuresti (1)

Corvaris Residence Oltenitei

Corvaris Residence Oltenitei este amplasat în partea de sud a orașului, la mica distanta fata de statia de metrou Aparatorii Patriei
vezi toate >
Call Now Button