Sky Garden Tower

Apartamente cu compartimentari spatioase, balcoane sau terase generoase, finisaje si echipamente premium …

JURNAL IMOBILIAR - VEZI TOATE EPISOADELE

Ce se intampla in piata imobiliara in acest moment? Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #2

In acest episod din Jurnal Imobiliar abordam subiecte importante alaturi de invitatul nostru, Bogdan Ivan, Secretar General URBANIS. ๐Ÿ”ปCe se intampla in piata imobiliara, piata de constructii sau pe partea de creditare in acest moment, dar si previziuni despre perioada urmatoare. ๐Ÿ”ปSa ne asteptam la o scadere a preturilor in viitorul apropiat sau sa ne grabim sa cumparam o locuinta noua acum in aceste conditii, mai ales ca au aparut noi modificari in materia TVA-ului redus de 5% pentru locuinte? ๐Ÿ”ปCat de tare a fost afectat domeniul imobiliar si cel de investitii de conflictul dintre Rusia si Ucraina? ๐Ÿ”ปImobile NZEB, certificate verde cu sisteme de incalzire centralizata vs. imobile conventionale. ๐Ÿ”ปVor incepe clientii sa imbratiseze noul, sa aprecieze o constructie moderna care respecta noile standarde impuse de la Bruxelles sau vor cauta o locuinta accesibila la pret? ๐Ÿ”ปCe se va intampla cu creditarea, bancile vor lua masuri cu privire la redresarea pietei? Urmareste cel mai interesant episod al sezonului 2 si informeaza-te direct de la sursa!

Evenimente & more - VEZI TOATE EPISOADELE

Cei 5 Pasi Simpli alaturi de SudRezidential.ro pentru a deveni proprietarul unei locuinte noi

๐‚๐ž๐ข ๐ฆ๐š๐ข ๐ฌ๐ข๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐ข ๐Ÿ“ ๐ฉ๐š๐ฌ๐ข ๐š๐ฅ๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ข ๐๐ž www.SudRezidential.ro, ๐ฉ๐ž ๐œ๐š๐ซ๐ž ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐ญ๐ข๐ฆ๐ฉ๐ฎ๐ฅ ๐ฌ๐š-๐ข ๐Ÿ๐š๐œ๐ข ๐ฌ๐ข ๐ญ๐ฎ!๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ

๐Ÿ”บSecurizeaza-ti pretul inca de pe acum, pentru a nu fi afectat de cresterile din piata si asigura-te ca in cel mai scurt timp, intri in posesia noii tale locuinte.

๐Ÿ”บDescopera alaturi de echipa SudRezidential.ro, care sunt cei 5 pasi simpli pe care trebuie sa-i urmezi pentru a achizitiona cu usurinta un imobil nou:

โœ”๏ธ๐๐š๐ฌ๐ฎ๐ฅ ๐Ÿ: Contacteaza-ne www.sudrezidential.ro/contact/
โœ”๏ธ๐๐š๐ฌ๐ฎ๐ฅ ๐Ÿ: Afla-ti scoring-ul bancar www.credit24h.ro/
โœ”๏ธ๐๐š๐ฌ๐ฎ๐ฅ ๐Ÿ‘: Programeaza o vizionare 0729572570
โœ”๏ธ๐๐š๐ฌ๐ฎ๐ฅ ๐Ÿ’: Personalizeaza-ti locuinta noua www.avalonromania.ro
โœ”๏ธ๐๐š๐ฌ๐ฎ๐ฅ ๐Ÿ“: Semneaza tranzactia!

P.S: Nu uitati cheile apartamentului!๐Ÿ—

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, รฎn prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziศ›iona, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinศ›a a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare โ€“ cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie