SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Vila 4 camere – adiacent Sos. Oltenitei – complet mobilata si utilata!

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Vila P+1+M

Zona: Oltenitei
Reper: Sos. Oltenitei - Drumul Fermei
Numar camere:
4
Suprafata utila:
189 mp
Suprafata construita:
224 mp
Curte:
90 mp
Numar balcoane:
1
An constructie:
2014
189.000 Euro
TVA de 19% inclus
ID Oferta: 110647
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 224 mp suprafata construita
 • 90 mp curte
 • 3 grupuri sanitare
 • telefon (1 post)
 • parcare (2 locuri)
 • mobilat
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere pe spate, vedere laterala, vedere mixta
 • acces stradal
 • centrala proprie a apartamentului
 • parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, lampi, spoturi, galerii perdele, curte betonata
 • aer conditionat, sensor pentru incendii, scara interioara, usa metalica, masina de spalat
 • bucatarie deschisa, bucatarie modern mobilata, bucatarie echipata
 • iluminat exterior, mansarda, contor apa, boxa
 • gradina amenajata
 • construit in 2014
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Vila cu 4 camere propusa la vanzare este situata la aproximativ 10 minute de statia STB 404 si face parte dintr-un complex de 4 case cu un regim de inaltime P + 1E + M.

Vila se vinde complet mobilata si utilata!

Specificatii tehnice si carateristici:

Vila are o suprafata utila de aproximativ 189 mp si 224,50 mp construiti si este structurata astfel: la parter – living 23,60 mp cu iesire in terasa de 22.38 mp si in curtea din spate, bucatarie separata cu debara si o baie de 5,57 mp iar la etaj 1 regasim 3 dormitoare foarte spatioase: unul de 16,22 mp cu baie proprie de 6,20 mp, precum si altul de 12,79 mp si respectiv 14,02 mp si o baie de 6,51 mp cu geam.

Vila dispune de 90 mp teren liber, este contorizata individual, bransata la utilitatile orasului si se vinde complet finisata: tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica proprie prin condensatie, calorifere, gresie, faianta, parchet de import, usi de interior de calitate superioara, obiecte sanitare in bai, curte amenajata si delimitata precum si 2 locuri de parcare in fata locuintei.

Structura cladirii este de calitate superioara, pe cadre de beton, rezistente la cutremur de 8,5 grade pe scara Richter, compartimentare caramidata Porotherm, placa beton peste etajul 1 precum si scara fixa de beton pana in podul locuintei care, este de asemenea finisat.

Localizare si vecinatati:

Accesul in ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales, este unul excelent, aflat intr-o zona (Sos. Oltenitei – adiacent) care dispune de infrastructura completa si drumuri asfaltate si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale.

Pret si modalitati de plata:

Pret de lista: 189.000 euro

PROMOTIE: cupon de reducere de 10 % la toate produsele din gama MOBEXPERT.

Alte informatii si contact:

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

 

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0734.950.229 – Dan Barbulescu

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Dan Barbulescu

Dan Barbulescu

Telefon: 0734.950.229

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara