SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Vila 4 camere, complet finisata, 101 mp curte, 99.000 euro

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!P+1+Pod

Zona: Popesti Leordeni
Reper: Soseaua Oltenitei
Numar camere:
4
Suprafata utila:
112+14.50 mp
Curte:
101 mp
Numar balcoane:
2
An constructie:
2017
99.000 Euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 95857
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 101 mp curte
 • 2 grupuri sanitare
 • telefon ()
 • parcare (2 locuri)
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal
 • centrala proprie a imobilului
 • parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminium
 • contor apa, contor caldura
 • gradina
 • construit in 2017
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Va prezentam o vila tip duplex ce face parte dintr-un ansamblu rezidential de vile, compus din 12 unitati locative, situate in orasul Popesti Leordeni la doar cateva minute distanta de mijloacele de transport in comun.

Regimul de inaltime este P+1 Etaj+Pod, are o suprafata utila 112 mp + 14.15 mp balcoane si o curte de 101 mp. Locuinta este formata la parter dintr-un living spatios, bucatarie, baie si spatiu de depozitare, iar la etaj avem 3 dormitoare, o baie si hol. Podul este open-space si are o suprafata de 42 mp.

Locuinta beneficiaza de toate utilitatile si dispune de: centrala termica proprie si calorifere, usi interior, tamplarie pvc cu geam tripan, gresie/faianta import, parchet si obiecte sanitare in bai, incalzire prin pardoseala la parter.

Finisajele sunt moderne si pot fi personalizate de catre viitorul proprietar.

 Doua locuri de parcare incluse in pret!

 Pret 99.000 euro!

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0722.338.342 – Marius Lazarescu sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau din B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Marius Lazarescu

Marius Lazarescu

Telefon: 0722.338.342

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara