SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Vila 4 camere finalizata, mutare imediata, 104.45 mp utili + 150 mp curte privata, 98.000 EuroP+1E+Pod

Zona: Soseaua Leordeni
Reper: Primaria Popesti
Numar camere:
4
Suprafata utila:
104.45+9.50+45 mp
Curte:
150 mp
Numar balcoane:
3
An constructie:
2018
98.000 Euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 99881
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 150 mp curte
 • 2 grupuri sanitare
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • centrala proprie a imobilului
 • parchet, gresie, faianta, geamuri termopan
 • interfon, scara interioara, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • gradina
 • construit in 2018
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Va prezentam o vila tip duplex finalizata, amplasata intr-o zona rezidentiala noua din orasul Popesti Leordeni ce dispune de infrastructura completa.

Compartimentarea vilei este una foarte eficienta, parterul fiind compus din: hol, bucatarie, baie, casa scarii si un living luminos cu iesire pe terasa. La etaj regasim 3 dormitoare, o baie, hol, 2 balcoane si acces catre pod, acesta putand fi amenajat la cerere.

Locuinta prezentata are o suprafata utila de 104.45 mp + 9.50 mp balcoane + podul de 45 mp. Aceasta beneficiaza de o gradina privata de 150 mp.

Vila se preda la  “cheie” cu finisaje de calitate, precum: gresie si faianta din import, parchet laminat 8 mm., usi interioare din lemn, obiecte sanitare in bai, calorifere din otel, tamparie PVC cu geam termopan si usa metalica antiefractie la intrare.

Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie 24 kW, cat si de izolatia exterioara. Acoperisul este tip sarpanta si invelitoare cu table Lindab, structura de rezistenta a casei fiind realizata pe cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm.

Aceasta este racordata la toate utilitatile orasului (Blue Aqua, canalizare gravitationala, Distrigaz, Enel) si este contorizata individual.

Vila este finalizata, disponibila pentru mutare imediata!

Loc de parcare inclus in pret!

Pretul vilei este de 98.000 Euro!

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0721.165.251 – Anca Vasile sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni),  Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau din Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Anca Vasile

Anca Vasile

Telefon: 0721.165.251

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy residence berceni galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara