SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Vila cocheta, P+1+M, Metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!P+1+M

Zona: Popesti-Leordeni
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
Numar camere:
4
Suprafata utila:
120 mp
Suprafata construita:
145 mp
Curte:
20 mp
Numar balcoane:
2
An constructie:
2014
95.000 Euro
TVA de 19% inclus
ID Oferta: 110940
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 145 mp suprafata construita
 • 20 mp curte
 • 2 grupuri sanitare
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • mobilat
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere mixta
 • acces stradal
 • centrala proprie a apartamentului
 • parchet, mocheta, gresie, vinarom, tapet, faianta, geamuri termopan, lampi, spoturi, aplice, galerii perdele, calorifere aluminium, curte betonata
 • aer conditionat, sistem alarma, HI-Fi, scara interioara, usa metalica, masina de spalat
 • bucatarie mobilata
 • iluminat exterior, mansarda, contor apa
 • gradina
 • construit in 2014
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Va propunem spre vanzare o vila spatioasa si foarte bine compartimentata, 4 camere, teren total 65mp, curte 20mp, situata la 14 minute de statia de Metrou Dimitrie Leonida, foarte aproape de marile centre comerciale din zona (Sun Plaza Mall, Cora, Auchan, Metro, Lidl, Mega Image).

Vila are un regim de inaltime P+1+M cu o suprafata utila de 120 mp.
Parter: Hol acces, living, baie, bucatarie, spatiu de depozitare,
Etaj 1: 3 dormitoare, 1 baie si 1 balcon, dressing
Mansarda – Open-Space

Locuinta se preda complet mobilata si utilata, finisata si doatata cu: centrala proprie si calorifere , usi interior, tamplarie pvc cu geam termopan Rehau 5 camere, gresie, faianta si parchet , obiecte sanitare in bai.
Vila beneficiaza de toate utilitatile si anume: retea de alimentare cu apa; retea de alimentare si distributie gaz; retea de alimentare si distributie curent electric;iluminat stradal; sistem de canalizare; telefonie, cablu si internet prin fibra optica.
Constructia este executata pe structura din beton armat (stalpi si grinzi), peretii exteriori si interiori sunt din caramida plina, iar acoperisul este tip sarpanta, realizat pe structura de lemn fiind izolat si acoperit cu tabla tip Lindab.

BONUS: un loc de parcare inclus in pret!

Pret: 95.000 Euro, TVA 5% inclus!

Se poate achizitiona si prin credit Noua Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0737.202.284 – Tiberiu Necula sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau din B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Tiberiu Necula Sud Rezidential

Tiberiu Necula

Telefon: 0737.202.284

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy residence berceni galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara