SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Vila individuala 4 camere, Bragadiru – Str. Iederei

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!P+1+M

Zona: Bragadiru
Reper: Soseaua Alexandriei
Numar camere:
4
Suprafata utila:
117 mp
Suprafata construita:
135 mp
Curte:
200 mp
Numar balcoane:
1
An constructie:
2021
110.000 Euro
TVA de 19% inclus
ID Oferta: 113462
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 135 mp suprafata construita
 • 200 mp curte
 • 2 grupuri sanitare
 • telefon ()
 • parcare (2 locuri)
 • nemobilat
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere pe spate, vedere laterala, vedere mixta
 • acces stradal
 • centrala proprie a apartamentului
 • parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, spoturi, calorifere aluminium
 • interfon, scara interioara, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura
 • gradina amenajata
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta, birou
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Va oferim spre vanzare o vila individuala cu 4 camere si o suprafata utila de 117 mp si curte proprie libera 200 mp aflat in  ansamblul rezidential Family Villas .

Ansamblul este alcatuit din 41 de vile individuale si duplex-uri ferite de zgomotul orasului, dar in acelasi timp foarte aproape de punctele de interes major: gradinite, scoli, spitale, parcuri, centre comerciale  si mijloace de transport in comun.

Imobilul este alcatuit din 4 camere, atent gandite, in functie de necesitatile dumneavoastra, dupa cum urmeaza: 3 dormitoare la etaj, o baie si un balcon, iar la parter un living luminos, o bucatarie inchisa foarte spatioasa, un spatiu de depozitare si un grup sanitar iar podul se poate folosi ca spatiu pentru depozitare accesul fiind pe o scara chepeng.

Vila se vinde complet finisata cu finisaje la alegere de cea mai buna calitate, tamplarie cu geamuri termopan, centrala termica de 24 kw in condensare, usa metalica antiefractie.iar curtea pregatita cu gazon si o terasa betonata pe spate.

Constructia este pe cadre de beton armat, inchiderile peretilor cu, caramida de 25cm la exterior si 12 cm la interior si este termoizolata cu polistiren de 10 cm la exterior si vata minerala la interior.

Pret: 110.000 euro TVA inclus.

Loc parcare inclus in pret.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731111609 Call Center Credit24h.

Pentru detalii sau vizionari ne puteti contacta la 0726 178 089 – Catalin Isache sau direct la biroul nostru de vanzari din Soseaua Salaj nr. 363, Sector 5, Bucuresti.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Catalin Isache

Catalin Isache

Telefon: 0726.178.089

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara