SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Vila individuala, complet finisata, Popesti Leordeni

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!P+1+M

Zona: Popesti Leordeni
Reper: Primaria Popesti
Numar camere:
4
Suprafata utila:
157.70 mp
Suprafata construita:
190 mp
Curte:
126 mp
Numar balcoane:
1
An constructie:
2017
99.000 Euro
TVA de 19% inclus
ID Oferta: 94296
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 190 mp suprafata construita
 • 126 mp curte
 • 2 grupuri sanitare
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere pe spate
 • acces stradal, acces prin spate
 • centrala proprie a imobilului
 • parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminium
 • sensor pentru incendii, interfon, usa metalica
 • iluminat exterior, mansarda, contor apa
 • gradina
 • construit in 2017
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Va aducem in atentie o vila individuala, structurata pe 3 nivele, cu regim de inaltime P +1+M, avand suprafata utila de 157.70 mp, mansarda open space cu suprafata de 60.40 mp si o curte de 126 mp, amplasata in apropiere de Sos. Oltenitei.

Situata departe de agitatia urbana, intr-o zona linistita a orasului Popesti-Leordeni, unde accesul se face in conditii civilizate, vila dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate si iluminat public.

Vila are o structura solida din cadre de beton armat si pereti de caramida Porotherm placata pe exterior cu polistiren extrudat, pentru o buna termoizolatie.

Locatia ofera acces facil catre statiile RATB din Sos. Oltenitei si catre centrele comerciale din apropiere (Mega Image, Lidl, Mall Sun Plaza).

Compartimentarea vilei este foarte bine gandita: la etaj sunt disponibile 2 dormitoare generoase, un spatiu de zi (birou), o zona separata pentru depozitare, o baie si un balcon gen terasa, iar parterul dispune de un living luminos, bucatarie inchisa si un grup sanitar.

Casa dispune si de o mansarda, cu acces din holul de la etaj, iar aceasta poate fi amenajata la cererea clientului.

Imobilul se preda bransat si contorizat individual la toate utilitatile (apa curenta, canalizare, gaze naturale, energie electrica) si dispune de dotari si finisaje de cea mai buna calitate: gresie, faianta, parchet laminat, usi interioare din lemn, centrala termica proprie (in condensatie), obiecte sanitare in baie (Cersanit), calorifere din otel, tamplarie Pvc cu geam termopan, usa metalica antiefractie la intrare si interfon.

Pretul locuintei este 99.000 euro!

Loc de parcare inclus in pret! 

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0726.863.405 – Madalin Miclaus sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau din B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Legii 248 din 2020 pentru modificarea art. 291 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, incepand cu data de 01.01.2021 se vor aplica prevederile privind TVA-ul redus de 5% pentru locuintele care au o suprafata utila de maxim 120 mp si care nu depasesc suma de 140.000 euro, echivalent lei, exclusiv TVA achizitionate de persoanele fizice, acestea prevederi fiind aplicabile pentru locuintele livrate/predate cumparatorilor, dupa aceasta data.

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Madalin Miclaus Sud Rezidential

Madalin Miclaus

Telefon: 0726.863.405

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara