SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Vila individuala – P+1+M, Ansamblu RezidentialP+1+M

Zona: Popesti-Leordeni - Sos. Leordeni
Reper: Ansamblul Rezidential ConfortCity
Numar camere:
5
Suprafata utila:
144.30 mp
Suprafata construita:
169 mp
Curte:
132 mp
Numar balcoane:
1
An constructie:
2021
161.400 Euro
TVA de 19% inclus
ID Oferta: 116033
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 169 mp suprafata construita
 • 132 mp curte
 • 3 grupuri sanitare
 • telefon (1 post)
 • parcare (2 locuri)
 • nemobilat
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • centrala proprie a apartamentului
 • parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminium
 • scara interioara, usa metalica
 • iluminat exterior, mansarda, contor apa
 • gradina
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta, birou
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Va prezentam un nou proiect rezidential, Proiectul Deea Residence, aflat in zona Popesti Leordeni, cu acces rapid din cheiul Dambovitei zona Confort City.

Proiectul imobiliar de vile noi amplasat intr-o zona noua in plina dezvoltare pe piata imobiliara, ferita de zgomotul orasului, dar totodata cu acces facil catre centrul Bucurestiului cat si pe centura acestuia.

Complexul este format din 13  vile noi de vanzare alipite ce au intrare individuala asezate pe doua randuri formand o alee  centrala cu acces doar pentru locatari, complexul va fi inchis cu sistem de bariere.

Vilele sunt construite pe structura cu cadre si anumiti pereti de beton armat, cu inchideri si umplere din caramida YTONG. Anveloparea de izolare exterioara va fi realizata cu polistiren de 10 cm ignifug. Izolatia de sub acoperis de tabla plana, va fi cu vata minerala.

Respectam cu rigurozitate standardele de calitate in constructii, pentru toate fazele de executie ale lucrarilor si fiecare vila de vanzare va fi racodata la toate uilitatile publice: electricitate, gaze, apa, canalizare, retele de internet pe fibra optica si cablu tv, cu predare la cheie.

Finisajele exterioare vor fi realizate cu zugraveala structurata decorativa, iar tamplaria va fi realizata din profile PVC cu geam tripan. Finisajele interioare pot fi personalizate in functie de dorintele clientului.

Fiecare casa de vanzare are in componenta 5 camere, si 3 bai, regimul de inaltime fiind P+1E+M, terasa/gradina proprie si doua locuri de parcare. Parterul este compus din hol central din care pornesc scarile catre etaj, living si bucatarie ce au iesire pe terasa, baie si spatiu de depozitare , pe etaj sunt 2 dormitoare si baie, iar in mansarda se regasesc alte doua dormitoare cu baie  , exterior terasa/gradina proprie si locurile de parcare aferente.

Compartimentarile generoase si ergonomice, relatia calitate – pret – zona si adresabilitatea de nisa, recomanda acest complex de vile drept o oferta unica pentru o zona urbana, racodata la toate facilitatile, care ofera tot confortul, intimitatea si avantajele necesare unui trai la curte.

Complexul rezidential de vile Deea Residence  va intruni conditiile unei certificari pentru eficienta energetica de clasa A.

Pretul imobilului este de 161.400  Euro (TVA inclus)

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la telefon: 0731.308.398 – Julian George  sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A ( intrare Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patrieia, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de
George Julian Sud Rezidential

George Julian

Telefon: 0731.308.398

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Te-ar putea interesa si:

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara