SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Vila Individuala P+M, Metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Vila P+M

Zona: Metrou Dimitrie Leonida
Reper: Sos Berceni
Numar camere:
5
Suprafata utila:
210 mp
Suprafata construita:
285 mp
Curte:
350 mp
Numar balcoane:
2
An constructie:
2005
174000 Euro
TVA de 19% inclus
ID Oferta: 108312
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 285 mp suprafata construita
 • 350 mp curte
 • 4 grupuri sanitare
 • telefon (1 post)
 • parcare (3 locuri)
 • semi-mobilat
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal
 • centrala proprie a apartamentului
 • parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, lampi, spoturi, aplice, galerii perdele, calorifere aluminium
 • aer conditionat, scara interioara
 • bucatarie modern mobilata
 • iluminat exterior, mansarda, hidrofor, boxa, uscatorie
 • gradina amenajata
 • construit in 2005
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Va oferim spre vanzare o vila individuala cu 5 camere si  garaj, curte generoasa de 350mp, situata la 14 minute de statia de Metrou Dimitrie Leonida, foarte aproape de marile centre comerciale din zona (Sun Plaza Mall, Cora, Auchan, Metro, Lidl, Mega Image).

Vila are un regim de inaltime P+M+Pod cu o suprafata utila de 210 mp.

 Parter: Hol acces, living spatios cu iesire in gradina, dormitor, dressing, baie, bucatarie, camera tehnica si spatiu de depozitare,

Mansarda: 3 dormitoare, 2 bai si doua balcoane.

Podul beneficiaza de un living spatios si dormitor .

Locuinta se preda complet finisata si doatata cu: centrala proprie si calorifere (centrala Viessmann prin condensatie 32kw, usi interior, tamplarie pvc cu geam termopan Rehau 5 camere, gresie, faianta si parchet , obiecte sanitare in bai.

Vila beneficiaza de toate utilitatile si anume: retea de alimentare cu apa put; retea de alimentare si distributie gaz; retea de alimentare si distributie curent electric 380V;iluminat stradal; sistem de canalizare; telefonie, cablu si internet prin fibra optica.

 Aceasta vila este optiunea perfecta daca esti o persoana hotarata sa scape de aglomeratia si agitatia urbana, beneficiind de o oaza de verdeata si un spatiu de relaxare regasite in curtea proprie.

Constructia este executata pe structura din beton armat (stalpi si grinzi), peretii exteriori si interiori sunt din caramida Porotherm, izolatia exterioara este din polistiren 10 cm, iar acoperisul este tip sarpanta, realizat pe structura de lemn fiind izolat si acoperit cu tabla tip Lindab.

3 Locuri de parcare inclus in pret!

Pretul de vanzare: 174000 Euro!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0737.202.284 – Tiberiu Necula sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau din Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

 

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Tiberiu Necula Sud Rezidential

Tiberiu Necula

Telefon: 0737.202.284

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara