SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Vila noua, P+1, 4 camere, 110mp si curte de 90mp.Vila P+1

Zona: Popesti-Leordeni
Reper: sos. Leordeni
Numar camere:
4
Suprafata utila:
110 mp
Suprafata construita:
49 mp
Curte:
90 mp
An constructie:
2020
110.000 Euro
TVA de 19% inclus
ID Oferta: 113775
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 49 mp suprafata construita
 • 90 mp curte
 • 2 grupuri sanitare
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • centrala proprie a imobilului
 • parchet, gresie, faianta, geamuri termopan
 • scara interioara, usa metalica
 • iluminat exterior
 • gradina
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta, birou
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:
Oferta de vanzare vila noua, P+1, compartimentata la parter in living cu iesire pe cele 2 terase, bucatarie mare, baie, spatiu depozitare si casa scarii, iar la etaj sunt 3 dormitoare, 1 baie mare,1 dresing si hol de acces. In pod accesul se face pe scara extensibila cu chepeng si se preda nefinisat,doar pentru depozitare si este montat un velux pentru lumina naturala. Suprafata totala utila este de 110 mp, iar terenul liber de pe langa casa este de 90 mp, teren ce este amenajat cu terasa, gazon si parcare betonata. Acoperisul este tip sarpanta si invelitoare cu tabla lindab. Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie, de 24 kw si caloriferele din otel, cat si de izolatia exterioara cu polistiren de 10 cm. Toate utilitatile sunt bransate si functionale, cu contorizare individuala. Vila se finiseaza integral cu materiale de foarte buna calitate din import si constau in gresie, faianta, parchet, usi interioare lemn si usa metalica la intrare, mana curenta din inox pe scara. Raportul calitate-pret este exceptional! Merita vazuta! Se accepta si credit bancar. Locatia este in oras Popesti, zona Leordeni. Termen finalizare constructie este luna aprilie 2021. Pentru alte detalii si vizionare rog telefon!!
Ansamblul este format din 8 duplexuri si dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun. Zona in care se afla proiectul beneficiaza de toate utilitatile, strazile fiind asfaltate si iluminate.

Localizare si vecinatati:
Proiectul beneficiaza de acces rapid catre Centura Capitalei si catre multiple centre comerciale din zona de sud a capitalei: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Mijloace de transport in comun: STB si maxi taxi.

Specificatii tehnice si carateristici:
Imobilul este pozitionat pe doua nivele ( P+1 ), dispune de o compartimentare moderna, foarte bine gandita, la parter fiind un hol acces, camera de zi cu iesire pe cele 2 terase, spatiu de depozitare si baie, iar la etaj gasim trei dormitoare baie si casa scarii.
Locuinta este dotata cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate: tamplarie PVC cu geam tripan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie. Imobilul are structura de rezistenta realizata din beton armat si este compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm, izolatia termica fiind excutata cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Utilitatile sunt contorizate individual, incalzirea se face cu centrala termica proprie 24 kw si calorifere otel.

Pret si modalitati de plata:
Pretul de lista al vilei este de 110.000 euro cu tva inclus.
Se accepta orice tip de credit si se solicita un avans minim de 15%.
Bonus: voucher de reducere de 10% la toate produsele din gama Mobexpert!

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar “Credit24h.ro “ va sta la dispozitie in vederea identificarii celei mai bune solutii financiare si intocmirii dosarului bancar .

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731111609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii legate de acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0722.338.342 – Marius Lazarescu, sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de
Marius Lazarescu

Marius Lazarescu

Telefon: 0722.338.342

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara