SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Vila tip duplex, 4 camere, la 10 minute de metrou – Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!P+1+Pod

Zona: Popesti Leordeni
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
Numar camere:
4
Suprafata utila:
96+30 mp
Suprafata construita:
150 mp
Curte:
100 mp
An constructie:
2017
105.000 Euro
TVA de 19% inclus
ID Oferta: 94115
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 150 mp suprafata construita
 • 100 mp curte
 • 2 grupuri sanitare
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal
 • centrala proprie a imobilului
 • parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminium, curte betonata
 • sensor pentru incendii, interfon, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • gradina
 • construit in 2017
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Va prezentam o vila tip duplex, eleganta si intima, spatioasa si foarte bine compartimentata, amplasata in zona de sud a Capitalei care dispune de acces rapid catre mijloacele de transport in comun, construita intr-o zona linistita, ferita de praful si agitatia Capitalei, in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida, cat si de Soseaua Oltenitei.

Datorita amplasamentului excelent al imobilului accesul este rapid catre: gradinite, parcuri si locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport, spatii de relaxare, piata, hipermarketuri, posta, spitale, farmacii, clinica medicala si scoli, se face in conditii civilizate si este extrem de facil.

Zona dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate, iluminat public si bransamente la toate uitilitatile – gaze, apa curenta, canalizare, energie electrica.

Duplexul este compus din 2 unitati locative, compartimentate modern, punandu-se foarte mult accent pe eficienta spatiului, pe intimitatea si confortul pe care ne dorim sa le oferim rezidentilor nostri.

Suprafata utila a fiecarui imobil este de 96 mp + 30 mp pod + 100 mp curte proprie, delimitata cu gard.

Fiecare locuinta este formata dintr-un living foarte spatios cu acces in curte, bucatarie mare, trei dormitoare, holuri de acces ample, doua grupuri sanitare (complet utilate) si teren propriu.

Imobilul este construit pe structura de cadre din beton armat, inchiderile peretilor sunt facute din caramida Porotherm, iar confortul termic este asigurat si cu ajutorul unui sistem complex de izolatie (polistiren de 10 cm, plase si tencuieli decorative).

Vilele se vand complet finisate si dispun de: centrala proprie si calorifere, usa metalica anti-efractie, usi interior moderne, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta si parchet de import, obiecte sanitare moderne in bai, curte proprie amenajata si parcare delimitata.

Fiecare vila dispune de pod spatios, cu acces din holul de la etaj, iar acesta poate fi amenajat la cererea clientului.

Aceasta locuinta este cea mai buna alegere daca va doriti o casa intima, spatioasa, deosebita din punct de vedere estetic, sigura din punct de vedere al constructiei, cu un excelent raport calitate – pret, care sa ofere familiei dvs tot confortul unui adevarat camin.

Pretul unei unitati locative este 105.000 euro.

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau  telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0722.478.920 – Alexandru Jambu sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau din B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Legii 248 din 2020 pentru modificarea art. 291 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, incepand cu data de 01.01.2021 se vor aplica prevederile privind TVA-ul redus de 5% pentru locuintele care au o suprafata utila de maxim 120 mp si care nu depasesc suma de 140.000 euro, echivalent lei, exclusiv TVA achizitionate de persoanele fizice, acestea prevederi fiind aplicabile pentru locuintele livrate/predate cumparatorilor, dupa aceasta data.

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Alexandru Jambu

Alexandru Jambu

Telefon: 0722.478.920

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara