SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Vila tip duplex, complet finisata, 100 mp curte, Soseaua Oltenitei

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!P+1+P

Zona: Soseaua Oltenitei
Reper: Mega Image
Numar camere:
5
Suprafata utila:
100 mp
Suprafata construita:
120 mp
Curte:
100 mp
Numar balcoane:
1
An constructie:
2017
109.500 Euro
TVA de 19% inclus
ID Oferta: 93192
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 120 mp suprafata construita
 • 100 mp curte
 • 2 grupuri sanitare
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal
 • centrala proprie a imobilului
 • parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminium
 • sensor pentru incendii, interfon, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • gradina
 • construit in 2017
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Va invitam sa descoperiti o vila tip duplex in cadrul unui ansamblu rezidential cu o arhitectura  aparte, acest concept ofera viitorilor rezidenti numeroase avantaje: spatii locative generoase al caror confort este sporit de zona linistita in care proiectul este amplasat, contorizarea individuala a utilitatilor, beneficiul de a dispune de un loc de parcare precum si accesul facil catre: mijloace de transport si supermarketuri din vecinatate, clinici medicale si piete.

Vila dispune la parter de living, bucatarie inchisa si baie iar la etaj avem 3 dormitoare, un balcon si o baie. Podul este foarte spatios, accesul facandu-se pe scara fixa de beton.

Închiderile exterioare sunt realizate cu cărămidă porotherm de 25 cm cu izolaţie de polistiren expandat de 10 cm, iar compartimentările interioare sunt realizate cu caramida porotherm de 12 cm.

Tâmplăria exterioară este din profil PVC, avand culoare alba cu 5 camere de rupere a punţii termice fapt ce contribuie la o bună izolare termică şi fonică.

Podul este prevăzut cu 2 ferestre.

Locuinta beneficiaza de toate utilitatile si dispune de: centrala proprie si calorifere, usi interior, gresie, faianta si parchet import, obiecte sanitare in bai.

Modul de achizitie al imobilelor din cadrul ansamblului este foarte variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta cu ajutorul bancii sau cu resurse proprii.

Oferim gratuit asistenta financiara, prin Departamentul Credit24h.ro, in vederea intocmirii dosarului de credit bancar!

Pret 109.500 Euro!

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare din zona, ne puteti contacta la nr. de telefon: 0732.585.966  –  Roxana Lupea  sau direct la unul din birourile noastre de vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Sos. Oltenitei nr. 394 A (capat RATB 634), Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau din B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

 

 

 

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Roxana Lupea Sud Rezidential

Roxana Lupea

Telefon: 0732.585.966

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy residence berceni galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara