SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Vila Tip Duplex – Comuna Berceni – Zona Miorita! Oferta limitata!Vila P+1+Pod

Zona: Comuna Berceni
Reper: Miorita
Numar camere:
4
Suprafata utila:
190.95 mp
Suprafata construita:
224.50 mp
Curte:
195 mp
Numar balcoane:
2
An constructie:
2021
140.000 Euro
TVA de 19% inclus
ID Oferta: 115222
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 224.50 mp suprafata construita
 • 195 mp curte
 • 2 grupuri sanitare
 • telefon ()
 • parcare (2 locuri)
 • nemobilat
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • centrala proprie a imobilului
 • parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminium, curte betonata
 • sensor pentru incendii, scara interioara, usa metalica
 • iluminat exterior, mansarda, hidrofor, boxa, uscatorie
 • gradina amenajata
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Vila de 4 camere propusa la vanzare este situata la intrarea in Comuna Berceni, mai exact in zona Miorita si face parte dintr-un complex de 2 case cu un regim de inaltime P + 1 etaj + pod.

Vila are o suprafata utila de aproximativ 190.95 mp si 224,50 mp construiti si este structurata astfel: la parter – living+dinning 34,79 mp cu iesire in curtea din spate, bucatarie separate de 10.61mp, debara si o baie de 3,17mp iar la etaj 1 regasim 3 dormitoare foarte spatioase si luminoase , cu dressing propriu si o baie de 3,98mp, iar in pod, gasim amenajat un spatiu de relaxare de 33,30mp si un spatiu generos de depozitare in suprafata de 23,69mp.

Vila dispune de 195,30 mp teren liber, este contorizata individual, bransata la utilitatile(curent, gaze, fosa septica ecologica si apa de la put propriu) si se vinde complet finisata printre care enumeram: tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica proprie prin condensatie, calorifere, gresie, faianta, parchet de import, usi de interior de calitate superioara, obiecte sanitare in bai, curte amenajata si delimitata precum si 1 loc de parcare in fata locuintei.

Specificatii tehnice si carateristici:
Structura cladirii este de calitate superioara, pe cadre de beton, rezistente la cutremur de 8,5 pe scara Richter, compartimentare caramidata Porotherm(25cm) si Ytong(11,5mp), placa beton peste etajul 1 precum si scara fixa de beton pana in podul locuintei care, va fi predate la cheie, . Acoperisul este tip sarpanta si invelitoare cu table tip lindab. Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie, de 24 kw si caloriferele din otel, cat si de izolatia exterioara cu polistiren de 10 cm.

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales, este unul excelent, aflat intr-o zona (Sos. Berceni – Bd. 1 Mai) care dispune de infrastructura completa si drumuri asfaltate si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale.

Localizare si vecinatati:
Proiectul beneficiaza de acces rapid catre Centura Capitalei si catre multiple centre comerciale din zona de sud a capitalei: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Pret si modalitati de plata:
Pretul de lista al vilei este de 140.000 euro.
Se accepta orice tip de credit si se solicita un avans minim de 15%.
Bonus: voucher de reducere de 10% la toate produsele din gama Mobexpert!

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0734.950.229 – Dan Barbulescu  direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseua Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Dan Barbulescu

Dan Barbulescu

Telefon: 0734.950.229

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara