SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Casa modulara, 4 camere, 70 mp, eficienta energetic

Bulevardul 1 Mai, Comuna Berceni
 • RoGBC
 • Showroom
 • Quantum Modules
33.500 euro
(+ TVA 19%)
AVANS NOUA CASĂ: 5025 euro
Nr. camere: 4
Tip vila: P+M
S.U.: 54 mp
S.C.: 70 mp
ID Anunt: 130929

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 54 mp
 • Numar camere: 4
 • Numar dormitoare: 3
 • Grup sanitar: 2
 • Tip vila: P+M
 • Incalzire: in functie de preferinte
 • Structura: panouri performante SIP
 • Destinatii: rezidenta, birou, comercial

Finisaje si dotari

 • geamuri termopan
 • izolatie exterioara vata bazaltica
 • tamplarie Velux
 • usa metalica antiefractie de exterior

Schița

Prezentare

Casa modulara este o constructie usoara care vine in locația clientului rapid, asamblarea se face la fața locului si este mult mai ieftina decat o casa tradiționala construita din beton si caramida. Aceste case sunt mobile, astfel incat sa le poti muta oriunde e nevoie de ele, chiar si in zone greu accesibile. De asemenea, sunt complet autosuficiente si permit montarea lor literalmente in orice locație, cum ar fi o plaja sau un varf de munte,sau zone in care accesul este aproape imposibil utilajelor de mare tonaj. In general casele prefabricate sunt structuri durabile si sigure care pot fi produse intr-un timp foarte scurt intr-un mediu de fabrica, case, care sunt foarte rezistente la cutremure si pot fi numite si case gata facute. Casele prefabricate iti ofera un numar mare de avantaje, raportat la casele clasice, acesta fiind principalul motiv pentru care sunt tot mai cautate in prezent:

 • Clientul poate opta pentru diferite modele de case atat la interior cat si exterior.
 • Preturile casei prefabricate sunt mult mai economice decat structurile din beton armat.
 • Casele prefabricate sunt produse in fabrica si sunt asamblate doar in teren, timpul de finalizare fiind de doar cateva saptamani.
 • Casele prefabricate sunt construite din materiale moderne, care ofera eficienta energetica si siguranta suplimentara.
 • Casele prefabricate nu sunt expuse umiditatii, peretii ramanand uscati si fara mucegai.
 • Pretul unei case modulare este mult mai mic decat pretul unei case normale cu dimensiuni similar.
 • Realizarea tuturor elementelor componente ale casei sunt perfect drepte, ceea ce duce intr-un final la o executie foarte usoara si ieftina a finisajelor interioare.
 • Fiecare element component al caselor modulare este obtinut prin metode de prelucrare foarte precise, de unde rezulta faptul ca la final nu exista imperfectiuni de corectat, asa cum se intampla in cazul caselor construite clasic.
 • Aceste case ofera cel mai bun raport intre pret si calitate.

Localizare si vecinatati

Aveti posibilitatea de a vizita fizic aceasta casa la Quantum Modules Showroom, din Bd. 1 Mai, Nr. 319B, Com. Berceni si totodata aveti ocazia sa interactionati cu tehnicienii nostri si sa vedeti practic cum se asambleaza sau cum se finiseaza o asemenea casa datorita diferitelor workshop-uri si momentelor tehnice pregatite de noi. Experienta vizitarii acestui showroom va fi foarte dinamica si interesanta.

Specificatii tehnice si caracteristici

La Quantum Modules folosim tehnologie de ultima generatie, unde procesul de fabricare este controlat in permanenta(industrializat). Timpul de executie este unul rapid, proiectele fiind deja realizate, iar modulele se produc in fabrica si ulterior sunt montate pe santier. Construirea in acest fel reduce la minim sansele de intarzieri sau probleme legate de vreme si anotimp. Aceasta se poate monta de exemplu  in anotimpurile reci fara masuri speciale, ceea ce constitue un avantaj al sistemului uscat de constructie, pe cand sistemele clasice au nevoie de temperaturi ridicate pentru pregatirea si executia constructiei acestea neputand fi realizate pe timp de frig sau inghet. Depozitarea materialelor de construcții in depozitele aceleiasi fabrici elimina, de asemenea, sansa ca materialele umede sa fie utilizate la construirea casei modulare. Datorita greutatii scazute si a gradului ridicat de elasticitate, constructia rezultata confera si o rezistenta ridicata in cazul seismelor, structura miscandu-se foarte putin in cazul acestora.

Casa prezentata are o suprafata utila de 54 mp, fiind compartimentata astfel:
Parter:  living + dining 17.50 mp, birou 5.50 mp si baie 4.00 mp.
Etaj format din: doua camere de dormit insumand o suprafata de 18.10 mp, baie 4.35 mp, hol 1.55 mp.

Suprafata utila: 54 mp;  Suprafata construita: 70 mp; Amprenta: 34 mp.

Constructia modulara este compusa din:

Panouri SIP (panouri prefabricate ce au in componenta 2 placi OSB (marca Swiss Krono) si un strat interior de polistiren performant EPS80 de 15 cm grosime. Toate panourile vin prefabricate, prelucrate, taiate si numerotate din fabrica. Structura de rezistenta este realizata din lemn performant, scandinav, certificat cu clasa de rezistenta C24 (marca Sandasa Timber). Tamplaria exterioara este marca Veka, realizata din PVC, culoare gri antracit la exterior si alb la interior. Componente tamplarie exterioara: 2 ferestre tip Velux (680mm x 1180mm) , fereastra baie (1220mm x 620mm), ansamblu usa+fereastra terasa (2400mm x 2500mm). Usa intrare case – metalica, anti-efractie cu latime de 900mm. Invelitoarea este realizata din panouri de tabla marca Budmat, vopsite electrostatic in culoarea gri antracit RAL 7016. Documentatie necesara – Autorizatie de construire cu continuit simplificat conf. Art.3 alin.1 lit.g din Legea 50/1991.

Termen de livrare – intre 40 si 60 de zile de la achitarea avansului.

Nu sunt incluse finisajele interioare (finisaje pereti, parchet, ceramica), centrala termica, mobilier, podea.

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al casei cu pachetul de baza este de: 33.500 euro + TVA 19%.
Achizitia o puteti face achitand un avans minim de 30%, diferenta de 70% se achita la incarcarea transportului la fabrica.

Harta localizare

Bulevardul 1 Mai 343, Berceni 077020, Romania

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului.

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat.

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Alte anunțuri asemănătoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Call Now Button