SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Vila 4 camere Urban Garden

RAHOVA, PIATA RAHOVA, FARMACIA TEI
 • Cel mai bun pret
138.900 euro
(TVA 19% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 20835 euro
Nr. camere: 4
An: 2022
Tip vila: VILA P+2
S.U.: 114,22 mp
S.C.: 161,68 mp
Teren: 145 mp
ID Anunt: 120983

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 114,22 mp
 • Numar camere: 4
 • Numar dormitoare: 3
 • Grup sanitar: 3 grupuri sanitare
 • Balcon: 1
 • Suprafata teren: 145 mp
 • Parcare: 2 locuri
 • An constructie: (2022)
 • Tip vila: VILA P+2
 • Structura: beton, caramida
 • Destinatii: rezidenta

Finisaje si dotari

 • parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, aer conditionat, sensor pentru incendii, interfon, scara interioara, usa metalica

Schița

Prezentare

Vila prezentata face parte din noul nostru proiect imobiliar Urban Garden care se intinde pe o suprafata de 8819 mp. un proiect amplasat la doar cateva minute de Confort Urban Park Residence,  in zona Teius – Floare de Colt, cu acces imediat la Soseaua Magurele, un proiect ce cuprinde 32 de vile cuplate in module de cate 8 unitati, ce dispun de gradini proprii,si  de doua imobile mixte tip bloc, cu regim mediu de inaltime, P+5Etaje, amplasate chiar la intrarea in ansamblu, caldiri ce dispun de functiuni diverse (rezidential si comercial) si de un parc destinat exclusiv acestui proiect cu o suprafata de 1.000 mp.

URBAN GARDEN este un proiect mixt, ancorat in piata imobiliara a acestui deceniu si axat pe nevoile pregnante de spatii verzi ample, de spatii exterioare proprii, un trend ce a luat amploare in 2020 si care isi continua ascensiunea si in 2021.

Mixul dintre spatiile verzi proprii si facilitatile unui ansamblu rezidential de mari dimensiuni pare sa fie cartea castigatoare pe care dezvoltatorii brandului Confort Urban Park Residence mizeaza in perioada urmatoare.

Specificatii tehnice si carateristici:

Proiectul beneficiaza de toate utilitatile orasului: gaze, curent electric, apa curenta, canalizare, de la principalii furnizori ai Capitalei – Distrigaz/Engie, Enel, GAD – iar zona in care este pozitionata dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate si iluminate public, cu acces facil catre toate punctele de interes cum sunt scolile, gradinitele, unitatile spitaliceti, piete si magazine.

Vila are o suprafata utila de 114,20 mp, P+2,  si este compartimentata astfel: parterul beneficiaza de  bucatarie separata, living, baie de serviciu, spatiu depozitare si hol, la etajul 1 se regasesc 2 dormitoare, un dresing si o baie iar la etajul 2 un dormitor, un dresing, o baie si un balcon. In partea din spate a vilei, beneficiaza de o curte generoasa de 80 mp ce se poate personalize dupa propriul gust.

Fiecare vila dispune de carte tehnica a constructiei, ce poate fi studiata la biroul nostru, de catre orice expert.

Vila se vinde complet finisata si dotata cu:

 • Loc de joaca pentru copii in cadrul ansamblului, 1.000 mp
 • Sistem smart home( control temperatura de la distanta, senzor efractie cu alerta, monitorizare  video interior/exterior, detector fum)
 • 2 locuri de parcare in proprietate pentru fiecare vila
 • Finisajele sunt la alegere din gama pusa la dispozitie de catre dezvoltator(In cazul in care cumparatorul doreste alte finisaje, se poate face o discutie personalizata)
 • Canalizare, apa, gaze, curent electric de la furnizorii sectorului 5 (Apa Nova, Engie si Enel), contorizate individual
 • Centrala termica – condensare 24 KW  – Immergas
 • Videointerfon
 • Compartimentare caramida tip porotherm 11,5 cm
 • Tencuiala mecanizata Baumit
 • Tamplarie 5 camere, Veka, geam tripan(culoarea gri la exterior si alb in interior)
 • Toate curtile se predau amenajate cu gazon (rulou)
 • Izolatie exterioara polistiren de 10 cm, extrudat, EPS 70,
 • Tabla Faltuita , acoperis tip sarpanta
 • Placa de beton peste etajul 1 iar la etajul 2 se pune izolatie celuloza de 20 de cm( ce mai eficienta varianta termica)
 • Curtile sunt delimitate cu gard in spate ( gard din boltari si verde artificial)
 • Poarta auto si poarta pentru acces pietonal

Vecinatati: Sos. Magurele, Confort Urban,  Lidl, Mega Image, scoala, gradinita, posta, farmacii, piata, parc,

Mijloace de transport in comun: LINIILE STB 117, 227, R464

Pretul este de 138.900 Euro, avand TVA inclus!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Teiuș 122, Bucharest, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5
Centru 30

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button