SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Vila 4 camere, Comuna Berceni-Ilfov

Comuna Berceni-Intrare, Centura Bucuresti
 • VILA NOUA
104.500 euro
(+ TVA 19%)
AVANS NOUA CASĂ: 15675 euro
Nr. camere: 4
An: 2021
Tip vila: Vila P+1
S.U.: 97 mp
S.C.: 120 mp
Teren: 169 mp
ID Anunt: 126112

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 97 mp
 • Numar camere: 4
 • Numar dormitoare: 3
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 2
 • Suprafata teren: 169 mp
 • Parcare: 2 locuri
 • An constructie: (2021)
 • Tip vila: Vila P+1
 • Incalzire: centrala proprie
 • Structura: beton, caramida
 • Destinatii: rezidenta, birou

Finisaje si dotari

 • parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminium, sistem incalzire in pardoseala, izolatie exterioara polistiren, geamuri tripan, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, cabina dus, tencuiala decorativa, mana curenta inox, balcoane zidite, terasa necirculabila, gazon, gard, fosa ecologica, scara interioara

Schița

Prezentare

Va oferim spre vanzare  o vila noua situata in comuna Berceni, P+1, teren total 169 mp, suprafata utila 97 mp. Este la 150 m de strada principala. Amprenta casei este de 65 mp si are 4 camere. Parterul este compartimentat in living, dining, bucatarie si baie. Etajul are 3 dormitoare spatioase si luminoase, 2 balcoane, baie si hol. Din living se poate iesi in curte printr-o terasa acoperita, cu suprafata de 18 mp. Ansamblul dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun. Zona in care se afla proiectul beneficiaza de toate utilitatile, strazile fiind asfaltate si iluminate.

Localizare si vecinatati:

Proiectul beneficiaza de acces rapid catre Centura Capitalei si catre multiple centre comerciale din zona de sud a capitalei, dar si catre institutii de invatamant si medicale.

Mijloace de transport in comun: STB si maxi taxi.

Specificatii tehnice si carateristici:

Imobilul  este pozitionat pe doua nivele ( P+1 ), dispune de o compartimentare moderna, foarte bine gandita, la parter fiind un hol acces, camera de zi cu iesire pe terasa, spatiu de depozitare si baie, iar la etaj  gasim trei dormitoare, baie, hol si casa scarii.

Locuinta este dotata cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate: tamplarie PVC cu geam tripan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie. Imobilul are structura de rezistenta realizata din beton armat si este compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm, izolatia termica fiind excutata cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Utilitatile sunt contorizate individual, incalzirea se face cu centrala termica proprie 24 kw si calorifere otel, la parter fiind incalzire prin pardoseala. Curtea este amenajata cu pavele si gazon si imprejmuita cu gard. Constructia este gata,dar se pot personaliza interioarele cu finisajele alese de catre cumparator.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al vilei este de 104.500 euro la care se adauga TVA.

Se accepta orice tip de credit si se solicita un avans minim de 15%.

Bonus: voucher de reducere de 10% la toate produsele din gama FLANCO!

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar “Credit24h.ro “ va sta la dispozitie in vederea identificarii celei mai bune solutii financiare si intocmirii dosarului bancar .

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Pădurea Craiului 21, Berceni 077020, Romania

Puncte de interes

Magazin 10 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 15 minute
Farmacie/Spital 15
Centru 20

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button