SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Vila 4 camere tip duplex Quantum Club Village Residence Vidra

Vidra, Sabri Park
 • Cel mai bun pret!
 • Cladire eficienta energetic
139.900 euro
(+ TVA 19%)
AVANS NOUA CASĂ: 20985 euro
Nr. camere: 4
An: 2021
Tip vila: Vila P+1
S.U.: 128 mp
S.C.: 160 mp
Teren: 358 mp
ID Anunt: 123696

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 128 mp
 • Numar camere: 4
 • Numar dormitoare: 3
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 2
 • Suprafata teren: 358 mp
 • Parcare: 2 locuri
 • An constructie: (2021)
 • Tip vila: Vila P+1
 • Incalzire: centrala proprie
 • Structura: beton, caramida
 • Destinatii: rezidenta

Finisaje si dotari

 • parchet, gresie, vinarom, faianta, sistem incalzire in pardoseala, izolatie exterioara polistiren, izolatie exterioara vata bazaltica, geamuri tripan, vas WC suspendat si bazin incastrat, cada, chiuveta, mobilier in baie, tencuiala decorativa, mana curenta inox, terasa multistrat, terasa necirculabila, system smart home, porti actionate electric, curte amenajata, gazon, fosa ecologica, aer conditionat, sistem alarma, sensor pentru incendii, video, HI-Fi, scara interioara, usa metalica

Schița

Prezentare

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o vila tip duplex ce face parte cel mai inovativ proiect imobiliar, Quantum Club Residence Vidra,  un ansamblu rezidential unic, din Zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti, proiectat si construit cu o pasiune născută din dorința absolută de a crea cel mai bun loc pe care tu si cei dragi tie să-l numiti “Acasă”!

Este totodata si primul proiect rezidențial din Zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti, in comuna Vidra, ansamblu rezidential fiind de la început gandit si proiectat sa se încadreze în clasa energetică A și în categoria de “clădiri eficiente energetic”.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata pe o suprafata foarte generoasa de 30.000 metrii patrati cu deschidere stradala ampla la drumul judetean, de cca 72 metri liniari si dispune de doua cai de acces rapide, una direct din drumul principal si cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar.

Cladirile multifunctionale din cadrul proiectului au un regim de inaltime redus si anume: parter plus doua etaje si etaj 3 retras si sunt dispuse cate doua la ambele intrari din ansamblu, iar unitatile locative tip vila oferite spre vanzare, au un regim de intaltime P+1.

Strada principala interioara, care strabate proiectul de la un capat la altul, va avea o latime de 11 metri liniari conform Planului Urbanistic Zonal, din care 8 metri liniari sunt carosabil cu doua benzi de circulatie, dar aici includem si pistele de biciclete, iar 3 metri liniari sunt prevazuti pentru trotuare ample, cate un trotuar de 1.5 metri liniari latime pe fiecare latura.

Vila dispune de o arhitectura moderna si de o compartimentare interioara ideala a spatiilor locative. Are in componenta 4 camere, dispuse astfel: la parter, un living generos cu dining si terasa exterioara, unde se regaseste un alt loc pentru servit masa; bucatarie inchisa cu acces rapid in living, dar si in terasa imobilului, spatii pentru depozitare si grup sanitar de serviciu, iar etajul este compartimentat in 3 dormitoare ample, insotite de balcoane generoase, spatii de depozitare si doua bai, una fiind matrimoniala.

Localizare si vecinatati

Proiectul imobiliar este amplasat la granita dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, judetul llfov, la o distanta aproximativa de 12 km fata de intersectia cu Centura Capitalei si la doar 10 min de mers cu masina pana in Sectorul 4, Bucuresti, 5 minute Sabri Park

Beneficii:

Casa dispune de un sistem Smart Home, produs de catre compania Google, numite Google Smart Hub, cu ajutorul caruia va este permis controlul facil al unor functii importante ale noii dumneavoastra locuinte, chiar si de la distanta, statie de incarcare proprie pentru autoturismul dumneavoastra, amplasata in curte, fatade ventilate, curte proprie.

Atat finisajele interioare, cat si cele din spatiile comune sunt alese cu grija impreuna cu echipe specializate in amenajari interioare, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu familia de noua ta casa inca din prima zi.

Specificatii tehnice si carateristici:

Suprafata totala construita de care dispune casa este de 160 mp, aici fiind incluse balcoanele si terasele, iar suprafata utila a unui imobil este de 128 mp.

Vila dispune de un teren in proprietate exclusiva de 358 mp care satisface dorinta de confort si intimitate a celor mai pretentiosi clienti, care nu se pot lipsi, pe de o parte, de luxul specific unei locuinte urbane, dar isi doresc sa traiasca inconjurati de linistea si frumusetea naturii, intr-o casa deosebita, construita la standardele unei locuinte eficiente energetic.

Mai mult decat atat, exista la interior o delimitare perfecta dintre zona de zi, unde poti petrece cu prietenii si familia si zona de noapte, care devine oaza ta de liniste din propria ta casa, iar terasa exterioara este excelenta atunci cand doresti sa-ti petreci timpul liber in propria ta curte.

 • Izolatia termica si fonica foarte buna este asigurata de compartimentarile din caramida Ytong,
 • structura de beton armat cu placa din beton si fundatii continue;
 • Izolatia exterioara a constructiei este realizata din termosistem cu polistiren grafitat de 10cm si vata minerala bazaltica pe zonele cu fatade ventilate peste care se va aplica elementele de fatada ventila sau elemnetele de decor;
 • Tamplarie PVC Salamander BluEvolution 82 cu profil drept de 82 mm si 6 camere de izolare foloseste geam tripan si feronerie Roto, manere Sekustic si are o protectie fonica de pana la 47 decibeli;
 • Constructia are un acoperis tip terasa necirculabila compusa din: termoizolatie de inalta densitate care este realizata din 2 straturi de polistiren a cate 10 cm fiecare si membrane PVC termosudabile;
 • Centrala termica in condensatie, conform standardelor in vigoare, de 24 kw pentru fiecare imobil in parte.
 • Incalzirea in unitatile locative este realizata prin pardoseala in toate camerele si controlata separat, iar in bai sunt montate si calorifere port-prosop;
 • Parchet stratificat – special pentru incalzirea in pardoseala;
 • Aer conditionat, HYUNDAI HTAC-12CHSD, 12000 Btu/h, A++, asigura racirea, inclazirea, purificarea aerului, ventilarea, umidificarea si dezumidificarea intr-o singura unitate.
 • Priza electrica de exterior pentru incarcarea autoturismelor;
 • Panou solar pentru aport apa calda montat pe terasa;
 • Concept modern de design pentru placarile ceramice, realizat de catre Avalon Romania Bulding Industry cu produse premium de la cei mai consacrati producatori;
 • Obiecte sanitare de la Cersanit gama premium;
 • Usa exterioara blindata Bella Casa;
 • Usi interioare gama premium Bella Casa;
 • Intrerupatoare si prize – modulare;
 • Videointerfon – sonerie si sistem detectie incendiu Google Home Smart;
 • Zugraveli interioare –  vopsea ecologica fara miros;
 • Balustrade din sticla securizata si mana curenta de inox interior si exterior;
 • Imprejmuire completa cu gard din panouri prefabricate din beton, iar intre proprietati gard ornamental din lemn;
 • Terasa amenjata cu ceramica de exterior si hidroizolatie completa;
 • Amenajare peisagistica exterioara a curtii cu rulouri de gazon si plante ornamentale, alei delimitate compuse din pavaje de cea mai buna calitate.

Pret si modalitati de plata:

139.900 Euro + TVA 19%

Avans minim 10%.

Se poate achiziona CASH sau prin credit ipotecar.

QUANTUM CLUB VILLAGE RESIDENCE este un proiect rezidential care respecta standardele actuale nZEB (Clădire cu un consum de Energie aproape de Zero) privind eficiența energetică, iar cumpărătorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale dobânzilor la creditele ipotecare).

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Florilor, Vidra, Romania

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2
Centru 3

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button