SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Vila individuala, 5 camere, centru, primarie Popesti-Leordeni, Mega Image

Popesti-Leordeni, Centru Primarie
 • Scoli
 • Gradinite
195.000 euro
(TVA inclus)
Nr. camere: 5
An: 2021
Tip vila: P+1+Pod
S.U.: 115 mp
S.C.: 138 mp
Teren: 250 mp
ID Anunt: 124894

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 115 mp
 • Numar camere: 5
 • Numar dormitoare: 4
 • Grup sanitar: 3 grupuri sanitare
 • Balcon: 2
 • Suprafata teren: 250 mp
 • Parcare: 1 loc
 • An constructie: (2021)
 • Tip vila: P+1+Pod
 • Incalzire: centrala proprie
 • Structura: beton
 • Destinatii: rezidenta

Finisaje si dotari

 • parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, cabina dus, tencuiala decorativa, mana curenta inox, acoperis, curte amenajata, gazon, gard, scara interioara, usa metalica

Schița

Prezentare

Imobilul pe care il propunem spre cumparare face parte din ansamblul Rezidential Kan Residence, in centrul orasului Popesti-Leordeni, Mega-Image, primarie.
Ansamblul dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, institutiile de invatamant,
Vila are o suprafata utila de 115 mp fiind compusa dupa cum urmeaza:
Localizare si vecinatati:
Imobilul se afla la cateva minute de Primaria Popesti-Leordeni, Mega Image si STB. In zona gasim scoli, gradinite, magazine si centre comerciale, dar si parcuri si o intreaga diversitate de activitati pentru petrecerea timpului liber.
Specificatii tehnice si carateristici:
Vila se preda la cheie, avand posibilitatea de a va alege finisajele dintr-o gama varianta de modele si culori pentru gresie, faianta, parchet si usi de interior.
Regimul de inaltime P+1+Pod, structura din cadre de beton , pereti de caramida ( 30 cm la exterior si 11.5 cm la interior), placa de beton peste etajul 1, podul este amenajat si are o suprafata de 65 mp, izolata complet la exterior cu polistiren de 10 cm, tamplarie PVC cu 5 camere, centrala termica in condensare, instalatii sanitare PPR, instalati electrice cupru, curtile amenajate, toate utlitatile cu contorizari individuale ( gaze, curent, canalizare, apa ), doua locuri de parcare amenajate in curte.

Pret si modalitati de plata:
Pretul de lista este de: 195.000 Euro
Se poate achizitiona prin credit ipotecar cu un avans minim de 30%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.
Imaginile din interior sunt cu titlu informativ.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5
Centru 20

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button