SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Vila individuala arhitectura deosebita 500mp teren in proprietate

Berceni, Calea Bucuresti
140.000 euro
(+ TVA 19%)
Nr. camere: 4
An: 2021
Tip vila: P+1+Pod
S.U.: 146 mp
S.C.: 218 mp
Teren: 507 mp
ID Anunt: 125451

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 146 mp
 • Numar camere: 4
 • Numar dormitoare: 3
 • Grup sanitar: 3 grupuri sanitare
 • Balcon: 1
 • Suprafata teren: 507 mp
 • Parcare: 2 locuri
 • An constructie: (2021)
 • Tip vila: P+1+Pod
 • Incalzire: centrala proprie
 • Structura: beton, caramida
 • Destinatii: rezidenta, birou, comercial

Finisaje si dotari

 • parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminium, sistem incalzire in pardoseala, izolatie exterioara polistiren, geamuri tripan, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, cabina dus, tencuiala decorativa, mana curenta inox, acoperis, curte amenajata, gazon, gard, interfon, scara interioara, usa metalica

Schița

Prezentare

Vila individuala cu regim de inaltime P+1E+Pod se afla intr-o zona aerisita de case din Comuna Berceni, cu acces facil catre STB si maxi taxi, la doar 200m de Calea Bucuresti.
Locuinta are o suprafata totala de 190mp si teren in proprietate de 507mp, fiind dispusa astfel:
– la parter are un living generos de 37 mp cu iesire pe terasa acoperita si in curtea proprie, bucatarie 10mp si un grup sanitar. Tot aici regasim doua spatii de depozitare( dressing si camara).
– la etaj sunt trei dormitoare spatioase din care unul matrimonial cu baie proprie, dressing si balcon.
– podul este izolat, se poate folosi ca spatiu de depozitare, iar acoperisul este de tip sarpanta.

Localizare si vecinatati:

Proiectul beneficiaza de acces rapid catre Centura Capitalei si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Mijloace de transport in comun: STB: 440, 479, Maxi-Taxi

Specificatii tehnice si caracteristici:

Vila se preda la cheie, complet finisata si dispune de gresie si faianta import, parchet laminat, usa metalica antiefractie la intrare, obiecte sanitare in bai, calorifere din otel, centrala termica 24 kw, tamplarie pvc cu geam termopan si usi interioare din lemn.

Proprietatea se incadreaza in cea mai buna clasa energetica, atat datorita instalatiilor de buna calitate, centralei termice, tamplariei exterioare cat si prin faptul ca exteriorul este anvelopat cu polistiren de 10cm.

Parterul vilei dispune de incalzire in pardoseala.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista este 140.000 euro + TVA.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Lopătarului nr 15, Berceni 077020, Romania

Puncte de interes

Magazin 8 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 12 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 8
Centru 10

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button