SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Vila individuala – P+1 – 327 mp teren – 120.000 Euro TVA inclus – Ansamblu Rezidential

Comuna Berceni, Primaria Comuna Berceni
 • Ansamblu Rezidential
120.000 euro
AVANS NOUA CASĂ: 18000 euro
Nr. camere: 4
An: 2021
Tip vila: P+1+Pod
S.U.: 131 mp
S.C.: 155 mp
Teren: 327 mp
ID Anunt: 116608

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 131 mp
 • Numar camere: 4
 • Numar dormitoare: 3
 • Grup sanitar: 3 grupuri sanitare
 • Balcon: 1
 • Suprafata teren: 327 mp
 • Parcare: 2 locuri
 • An constructie: (2021)
 • Tip vila: P+1+Pod
 • Incalzire: centrala proprie a imobilului
 • Structura: beton
 • Destinatii: rezidenta, birou

Finisaje si dotari

 • parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, scara interioara, usa metalica

Schița

Prezentare

SunVillage va propune o casa individuala, dedicata unui stil de viata modern si exclusivist, avand pozitionarea intr-una dintre cele mai cautate zone din sudul Capitalei.

Suprafata utila a imobilului este de 131 mp utili amplasati pe 327 mp teren din care 234 mp raman curte libera.

Un complex organizat cu infrastructura adecvata pastreaza rigoare si standardele inalte de calitate in constructii pe care le practicam, urmand sa se transforme intr-o oaza de confort si armonie pentru viitorii proprietari.

Spatiile de locuit sunt generoase şi pline de luminozitate.

Design-ul exterior este ultramodern, cu terasa spatioasa, perfecta pentru a petrece momente minunate alaturi de cei dragi.

Un accent special se pune pe calitatea finisajelor şi a dotarilor astfel încat confortul şi siguranta sa fie una desavarsita. (toate finisajele pot fi alese de catre viitori propietari dintr-o gama foarte diversificata daca rezervare imobilului se face din timp.

Compartimentare foarte buna, ideal pozitionata in imediata apropiere a Bucurestiului.

Detalii construcţie:

* Structura din cadre de beton armat şi caramida;

* Ziduri exterioare din caramida porotherm de 25cm;

* Compartimentarile interioare din caramida;

* Izolaţie exterioara din polistiren de 10 cm;

* Încalzire calorifere si port-prosop în bai;

* Tamplarie  PVC, 5 camere;

* Tabla tip Lindab;

* Vopsea structurata la exterior;

* Centrala termica individuala 24KW – in condensatie ;

* Curtea se preda amenajata complet ;

* Racorduri şi bransamente individuale la toate utilitatile: curent electric, gaze naturale, canalizare ( fosa ), apa (put), cablu TV si fibra optica;

Stadiul proiectului: in constructie cu finalizare în Decembrie  2021.

Pret si modalitati de plata:

Pret este 120. 000 Euro TVA inclus.

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la telefon: 0731.308.398 – Julian George  sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A ( intrare Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patrieia, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 10 minute
Transport public 15 minute
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 15
Centru 15

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button